Obavijesti

Show

Komentari 12

Šabanova udovica: Teško je kad nakon 44 godine ostanete sami

Šabanova udovica: Teško je kad nakon 44 godine ostanete sami
6

Tugu za preminulim suprugom liječi odlazeći u Krčedin, u vikendicu u kojoj je pjevač rado provodio slobodno vrijeme, a navodno bi uskoro trebala početi dobivati Šabanovu mirovinu

Od tragične smrti folk pjevača Šabana Šaulića prošlo je sedam mjeseci, a udovica Gordana rijetko se od tog trenutka pojavljivala u javnosti i davala izjave. Povukla se u osamu i izbjegavala novinare, ali sada je progovorila o navodnim dugovima koje je iza sebe ostavio pjevač te o njegovom nasljedstvu. 

- Teško je kad nakon 44 godine braka ostanete sami... Ne želim ovo nikome. Ja još tugujem, a vi se bavite tim glupostima - izjavila je Gordana Šaulić, a prenosi Alo.rs

Šaulićeva ostavština: Ma kakvi milijuni? On nije imao ni račun!
Šaulićeva ostavština: Ma kakvi milijuni? On nije imao ni račun!

Tugu za preminulim suprugom liječi odlazeći u Krčedin, u vikendicu u kojoj je pjevač rado provodio slobodno vrijeme, a navodno bi uskoro trebala početi dobivati Šabanovu mirovinu. 

- Nakon Šabanove smrti Gordana je pokrenula sudski postupak za dobivanje njegove mirovine koju je godinama uplaćivao u Njemačkoj. Riječ je 3.000 eura mjesečno. Postupak je završen, a Gordana će već ovog ili sljedećeg tjedna početi primati Šabanovu mirovinu - dodaje izvor za Alo.rs.

U obitelji Šaulić nakon teških trenutaka trebalo bi biti i slavlja. Šabanova unuke ima rođendan, a pjevačev sin Mihajlo trebao bi pred oltar. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...