Obavijesti

Show

Komentari 4

Sajam vjenčanja otvara vrata u Zagrebu s preko 200 izlagača

Sajam vjenčanja otvara vrata u Zagrebu s preko 200 izlagača
3

Sajam nastavlja svoje dobrotvorno djelovanje, od prošle godine usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama

VIDEO

Sajam vjenčanja u Zagrebu slavi jubilarni 21. rođendan i tom prilikom poziva sve buduće mladenke i mladence te ostale profesionalce  u Arenu Zagreb, od 1. do 3. veljače. Regionalno najveća, najraskošnija i najoriginalnija manifestacija vjenčane tematike predstavit će više od 200 izlagača. 

Uz bogatu ponudu preko 200 izlagača iz vjenčane industrije, posjetitelje sajma očekuje raznolik trodnevni program – čak šest modnih revija, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama, kviz za mladence, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti. 

Marko Dušak

Sajam vjenčanja Zagreb nastavlja svoje dobrotvorno djelovanje, od prošle godine usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.

Cilj spomenute akcije Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

Marko Dušak

Sajam vjenčanja Zagreb podržat će djelovanje Udruge i to uoči obilježavanja Festivala srca - Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (7. - 14. veljače). 

Uz posjetitelje koji će moći kupiti dobrotvornu tombolu i tako pomoći malim štićenicima Udruge, ovu hvalevrijednu akciju podržat će i poznata lica – primjerice, glumica Katarina Baban (30), pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić (34), pjevač David Temelkov, mladi glazbenici Marko Kutlić i Jure Brkljača, te pjevačica Jelena Žnidarić - Zsa Zsa (25), ujedno i zaštitno lice Sajma vjenčanja, koja osvaja prekrasnim glasom, šarmom i osobnošću, a snašla se i u ulozi modela.

Svi će oni prošetati pistom na donatorskoj reviji u subotu, 2. veljače u 18 sati u vjenčanicama i večernjim haljinama te tako pokazati svu raskoš vjenčane mode.

7 HIT FRIZURA ZA PROLJEĆE: Ako uskoro planirate frizeru, pokažite mu ove slike

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu