Obavijesti

Show

Komentari 20

Salma povela muža milijardera i 'guštala' u našoj hrani i vinu

Salma povela muža milijardera i 'guštala' u našoj hrani i vinu
18

Početkom tjedna je s kolegom Owenom Wilsonom posjetila konobu u splitskom Varošu, a muža i kćer već je provela po Rovinju i Brijunima. Častili su se i u restoranima gdje su cijene malo veće od prosječnih

VIDEO

Kad je početkom travnja holivudska zvijezda Salma Hayek (52) sletjela u Hrvatsku postala je glavna atrakcija. Osim što joj je zanimacija snimanje filmova u Hrvatskoj, glumica se u Lijepoj našoj odlično provodi. Diljem Hrvatske snimala je film 'The Hitman's Wife's Bodyguard', a već krenula i s drugim projektom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:51

U nekoliko mjeseci posjetila je više hrvatskih destinacija nego što neki posjete tijekom više godina. Rovinj joj je privukao veliku pažnju te ga je opisala magičnim gradom. Na rovinjskim ulicama u kasnim satima grlila se sa Samuelom L. Jacksonom (70), a podružila se i s pobjednikom druge sezone showa 'Big Brother' Hamdijom Seferovićem (40). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Puno bolje izgleda na filmu i fotografijama. Bez veze je, toliko je sitna da je jedva primjetna - rekao je tad Hamdija, međutim ubrzo se predomislio. 

Svidjela joj se i hrvatska hrana pa je nakon naporno odrađenih akcijskih scena prošetala tržnicom u društvu ekipe sa seta. Razgledavali su ponudu meda, ajvara, maslinovog ulja i drugih domaćih proizvoda.

Častili su se i u restoranima gdje su cijene malo veće od prosječnih. Dok je tulumarila Istrom, ispijala je vino na imanju u Balama, a tad joj je društvo pravio suprug François-Henri Pinault (56).

- Obožavam kad me moj pravi suprug posjeti u mom uredu - hvalila se Salma zbog koje je Pinault stigao u Hrvatsku te tu proveo Uskrs. Poveo je i njihovu kćer Valentinu (11) s kojom je obilazio zlatarne tražeći joj srebrne naušnice i ogrlice, ali je od kupnje naposljetku odustao. Sa Salmom je bio na Brijunima gdje je ona bila u lovu na tartufe. Ako je suditi po njezinom osmijehu na fotografijama, uživala je u društvu Zare i Male, psima tragačima tartufa.

- Ovog Uskrsa sam umjesto u lov na jaja otišla u lov na tartufe uz pomoć Zare i Male - napisala je tad Salma na društvenim mrežama. Na Brijunima je upoznala i papigu koja se u Nacionalnom parku druži s Kokijem, papagajem Josipa Broza Tita. On je svojoj unuci Aleksandri poklonio Kokija za deveti rođendan, a već trideset godina boravi na otočju. 

- Stječem nove prijatelje u Hrvatskoj - hvalila se Salma. 

Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

U to vrijeme dogodio se veliki požar u Parizu, točnije na katedrali Notre-Dame. Poput svih bogataša, François je donirao novac za pomoć pri obnovi pariške katedrale. Kako su tamošnji mediji pisali, Salmin suprug iskeširao je 750 milijuna kuna nakon što je predsjednik Francuske Emmanuel Macron (41) pokrenuo međunarodno prikupljanje sredstava. Njezin suprug je milijarder i izvršni direktor luksuzne grupe 'Kering' u čijem su vlasništvu poznate marke poput Guccija i Yves Saint Laurenta.

I nakon više od mjesec dana provoda po Hrvatskoj, Salma se vratila po još. Početkom tjedna je s kolegom Owenom Wilsonom (50), s kojim snima film 'Bliss', posjetila konobu u splitskom Varošu. Iako su bili okruženi fotoreporterima, nisu skidali osmijeh s lica, a pozirali su i s vlasnicima konobe.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...