Obavijesti

Show

Komentari 42

Sandi: K. Longin zbog mene je prijetila Branki da će je ubiti...

Sandi: K. Longin zbog mene je prijetila Branki da će je ubiti...
4

U intervjuu kod Dalibora Petka pjevač je priznao da ne zna s koliko je žena bio te da je brojao do jednog određenog broja. Priznao je i da ga je dosta žena odbilo

VIDEO

Osim što je promovirao svoj novi singl 'Večera s doručkom', Sandi Cenov (43) otvorio je dušu voditelju Daliboru Petku progovorivši o svojim bivšim vezama. Upravo su bivše ljubavi bila glavna inspiracija za pjesmu koju proglašavaju nastavkom njegovog velikog hita 'Kad srce kaže da'. 

- Ne znam s koliko sam žena bio, ali na to pitanje pravi gentleman neće odgovoriti. Brojao sam do jednog određenog broja, ali to je bilo jako davno - kazao je Sandi i otvoreno priznao da ga je dosta žena i odbilo, ali da je bilo i puno onih koje su htjele repete.

'Fani je bila šašava i preneozbilljna'

Iako je danas ozbiljan obiteljski čovjek, na Narodnom radiju progovorio je o svojim bivšim ljubavima. Fani Čapaliju opisao je kao lijepu, mladu, šašavu i preneozbiljnu djevojku. Korina Longin ga je željela, ali je tada bila premlada.

 - Korina, ups. Sve je bilo u redu dok nije počela prijetiti Branki da će je ubiti ako se ne makne od mene. To je bilo jako smiješno od tada 14-godišnjakinje. Svaka čast, napravila je svjetsku karijeru - rekao je pjevač negirajući da je s Ivom Majoli imao ikad nešto više od zajedničkog dueta i prijateljstva koje traje još i danas. 

O Branki: Bila je to ljubav kad ti reflektor sija u lice i ne vidiš što se događa

Dotaknuo se i bivše supruge Branke Bebić. 

- Bila je to ljubav od koje oslijepiš kao kad ti previše reflektora sija u lice i ne vidiš što se događa - rekao je Sandi.

O Maji Novak: Jedan poziv i jedan SMS u 2 ujutro i Sandi sjeda u auto

S Majom Novak imao je intelektualno nadmudrivanje na najvišem nivou, a Kristini Sajko otvorio je oči za romantiku. Veza sa srpskom voditeljicom Anom Mihajlovski bila je fatalna 

- To je stvorenje kraj kojeg sam se jednostavno pitao zašto sam tu, kad sam znao da nema smisla. Znao sam što se događa, ali si jednostavno nisam mogao pomoći. Jedan poziv i jedan SMS u 2 ujutro i Sandi sjeda u auto i ide za Beograd. Zabranjena, a slatka veza. Završilo je k'o film 'Mi nismo anđeli', kad se ljudi skupe dolje, a ona baca stvari sa prozora. I na Subaruu mi je hauba još dugo, dugo bila u znaku njenih štikli - otkrio je Sandi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...