Show

Komentari 69

Sanela iz 'Braka na prvu' nije vratila Edinu prsten: 'Nije ga tražio nazad, riskantno je slati'

Sanela iz 'Braka na prvu' nije vratila Edinu prsten: 'Nije ga tražio nazad, riskantno je slati'

Sanela je odgovarala na pitanja pratitelja na društvenim mrežama, te otkrila da Edinu nije vratila zaručnički prsten. Smatra da se nije ponio kavalirski pričajući o njihovoj intimi, te žali što mnogi više vjeruju njemu

Iako Edin Bešić (33) iz 'Braka na prvu' u početku nije htio komentirati prekid zaruka sa Sanelom Novljaković (38), nedavno je ipak otvorio dušu u velikom intervjuu. Sada je Sanela na društvenim mrežama otkrila još nekoliko nepoznatih detalja o njihovoj vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Instagram storyjima Sanela je jučer odgovarala na pitanja pratitelja, te između ostalog otkrila da Edinu nije vratila zaručnički prsten. Sanelin profil na društvenim mrežama je privatan, za objavu fotografija dala nam je dopuštenje.

- Nije ga tražio nazad, a i riskantno ga je vraćati poštom u drugu državu, zar ne? - napisala je Sanela. Jednog od pratitelja je zanimalo gdje je prsten 'otišao'.

- Ošo niz vodu - našalila se Sanela, referirajući se na Edinovu izjavu s posljednje romantične večere u showu.

- Ti si super i sve, imaš li dečka sad? - glasilo je jedno od pitanja.

- Hvala puno... zasad neka to još ostane mala tajna - napisala je Sanela. Pratitelje je zanimalo zašto je Edin rekao da između njih nije bilo ničeg između njih dok su živjeli zajedno.

- Ne razumijem uopće čemu iznošenje nečije intime u javnost, čemu ulaziti toliko u dubioze nečijeg odnosa? Smatram da tako neke stvari bi uvijek trebale ostajati među četiri zida... ako je htio ostat kavalir do kraja, trebao je ispoštovati našu intimu, zar ne? -  zaključila je.


Jedan ju je pratitelj pitao zašto je lagala da je Edin napustio nju.

- Pa ako je moj odlazak u Hrvatsku zbog posla bio napuštanje njega, onda ok, ja sam njega napustila... Ne znam više što drugo reći, bitno da svi više njemu vjeruju, i ok, nemam se više namjeru opravdavati ikome... - odgovorila je.

POGLEDAJTE I ULETE U INBOX SPLITSKE VAMPIRICE OLJE: 

Najčitaniji članci