Show

Komentari 19

Sanja Musić Milanović očarala elegantnom kombinacijom, s predsjednikom je bila na izložbi

Sanja Musić Milanović očarala elegantnom kombinacijom, s predsjednikom je bila na izložbi

Prva dama Hrvatske Sanja Musić Milanović očarala je elegantnom, ali istovremeno i ležernom zimskom kombinacijom na izložbi 'Kopač' u Zagrebu koju je posjetila sa suprugom

Predsjednik Zoran Milanović (54) u utorak je obišao izložbu 'Kopač' u Meštrovićevu paviljonu u Zagrebu, a kao pratnju je poveo svoju suprugu Sanju Musić Milanović (52).

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva dama je za taj rijetki izlazak sa suprugom odjenula dugačku crnu haljinu i smeđi kaput. Kako bi cijela kombinacija bila nešto ležernija, umjesto potpetica, obula je crne čizme.

Kosu je raspustila i uvila tek šiške, a na licu je nosila minimalnu šminku što je priličilo ležernijoj, ali i dalje elegantnoj odjevnoj kombinaciji.

Kako se da vidjeti na fotografijama s izložbe, predsjednik i prva dama uživali su gledajući najbolja slikarska, kiparska i poetska ostvarenja proslavljenog hrvatsko-francuskog umjetnika Slavka Kopača.

Zadnji puta smo ih imali priliku zajedno vidjeti prošlo ljeto na Sinjskoj alki gdje je Sanja u još jednom elegantnom izdanju ukrala mnoge simpatije modnih kritičara.

Predsjednik i njegova supruga upoznali su se 1991. godine na kućnom dočeku nove godine kod prijatelja, nakon čega su za nekoliko tjedana i službeno postali par. Vjenčali su se 1994. godine, a danas su sretni roditelji dvojice sinova Ante Jakova (22) i Marka (16).

Najčitaniji članci