Obavijesti

Show

Komentari 112

Finkinje uz Sannu Marin: Dijele svoje uvrnute snimke s tuluma

Finkinje uz Sannu Marin: Dijele svoje uvrnute snimke s tuluma
4

Solidarnost sa Sannom. Događa se svima nama. Evo jedan tajni, glupi, pijani video mene i mojih prijatelja!! Ja sam ga pustila u javnost, napisala je jedna korisnica Twittera

Stotine Finkinja objavile su na društvenim mrežama snimke sebe kako plešu i zabavljaju se u znak podrške premijerki Sanni Marin (36). Ona se, podsjećamo, našla na udaru kritika zbog videosnimki na kojima pleše i pjeva na jednom tulumu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Solidarnost sa Sannom. Događa se svima nama. Evo jedan tajni, glupi, pijani video mene i mojih prijatelja!! Ja sam ga pustila u javnost - napisala je jedna korisnica Twittera.

- U znak solidarnosti sa Sannom. Ovdje sam repala za gram. Htjela sam pokazati jednu na kojoj pokušavam twerkati, ali vi ne zaslužujete to vidjeti - dodala je druga.

- U znak solidarnosti sa Sannom, sada ću objaviti snimku na kojoj padam na plesni podij tijekom djevojačke zabave prošlog mjeseca - napisala je treća. Slične videozapise dijelili su i drugi, kako bi pokazali da se svima događaju slične situacije.

Sanna Marin našla se u centru skandala zbog snimke na kojoj se zabavlja u društvu, a na kojoj su vidljive i čaše s alkoholom. Na videu je bilo spominjanja i termina 'banda od brašna', a odnosi se na konzumaciju kokaina. Finska oporba i pojedini članovi parlamenta zatražili su od nje upravo zbog toga da se testira na droge, što je i učinila. 

Finska premijerka se testirala na droge, rezultati idući tjedan
Finska premijerka se testirala na droge, rezultati idući tjedan

Skandal se nastavio kad se pojavila nova snimka finske premijerke kako pleše s pjevačem Olavijem Uusivirtom.

- Danas se u Finskoj pojavio novi video 'party-skandala' premijerke Sanne Marin. Marin, koja je u braku i koja je u toj ljubavnoj vezi 18 godina, viđena je u brojnim upitnim situacijama - piše u opisu snimke. Na snimci premijerka pleše na pjesmu I Gotta Feeling Black Eyed Peasa, a tviteraši komentiraju kako joj Uusivirta u jednom trenutku ljubi vrat.

Joint news conference on Finland's security policy decisions at the Presidential Palace in Helsinki