Show

Komentari 28

Sarah Hyland je zaplesala na plaži pa joj 'ispale' bradavice

Sarah Hyland je zaplesala na plaži pa joj 'ispale' bradavice

Sarah nije očekivala da će paparazzi biti oko nje i fotoobjektivom 'loviti' njezine plesne pokrete. Dok su je snimali kako pleše, Sarah je skliznuo gornji dio kupaćeg kostima i pokazala je bradavice

Glumica Sarah Hyland (29), najpoznatija po ulozi Haley u seriji 'Moderna obitelj', novogodišnji odmor provodi u Cancunu u Meksiku sa zaručnikom Wellsom Adamsom (35) i prijateljima. 

Sarah se, čini se, zabavljala na plaži jer je cijelo vrijeme plesala i skakutala, i to većinom s osmijehom na licu. Na sebi je imala crno bijeli dvodijelni kupaći kostim.

Ipak, Sarah nije očekivala da će paparazzi biti oko nje i fotoobjektivom 'loviti' njezine plesne pokrete. Dok su je snimali kako pleše, Sarah je skliznuo gornji dio kupaćeg kostima i pokazala je bradavice. 

Glumica je u jednom trenutku napravila pauzu od plesanja pa je s prijateljima pila pinakolada i 'brčkala' se u moru.

Sarah i Wells su se zaručili u srpnju ove godine. U vezi su od 2017. i žive skupa u Los Angelesu, a zaruke su javno objavili na društvenim mrežama. Wells je cijelu prosidbu snimio, a potom ukomponirao u video s njihovim fotografijama i objavio ga.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci