Obavijesti

Show

Komentari 6

Sarah Jessica u izolaciji: Izašla u dućan masne kose, u trenirci

Sarah Jessica u izolaciji: Izašla u dućan masne kose, u trenirci
3

Jessicu inače krasi naslov modne ikone, a većina ju zamišlja onakvom kako je izgledala u popularnoj seriji 'Seks i grad'. Izgledala je kao da ju nimalo ne uzrujava što su je paparazzi 'uhvatili' u drugačijem izdanju

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakInspirativna stylish ikona: 10 super kombinacija slavne Carrie

Otkako je nastupila izolacija, ni poznate glumice, pjevačice i starlete nemaju kraj sebe vojsku modnih stručnjaka koji ih uređuju. Neke se od njih sređuju i u privatno vrijeme, no neke se time ne zamaraju, što je pokazala glumica Sarah Jessica Parker (55).

Zvijezda serije ' Seks i grad' je otišla u trgovinu masne kose, bez šminke i odjevena u trenirku. Izgledala je kao da ju nimalo ne uzrujava što su je paparazzi 'uhvatili' u takvom izdanju.

Jessicu inače krasi naslov modne ikone, a većina ju zamišlja onakvom kako je izgledala u popularnoj seriji. Glumica koja se proslavila ulogom novinarke i kolumnistice Carrie u seriji 'Seks i grad', a kasnije i istoimenom filmu, na setu je na početku karijere doživljavala i neugodne situacije.

The 75th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

- Morala sam naučiti kako se zauzeti za sebe ili se barem pokušati osjećati ugodno u ovom poslu. Naravno da mi nije bilo nimalo lako, ali svjesna sam da se takve stvari u svijetu glume događaju i to je oduvijek tako. Uostalom, to je problem u svakom poslu, ne samo mojoj karijeri – rekla je Parker jednom prilikom i dodala da se, bez obzira na to koliko prepreka za žene u svijetu glume i danas postoji, oduvijek željela baviti samo tim poslom. 

Reuters/Pixsell

- Sa svakim sam se iskustvom, ugodnim i neugodnim, nosila te se još danas nosim. Uvijek će biti poteškoća, od njih ne smijemo bježati već ih prihvatiti - komentirala je glumica i dodala da se jednom prilikom čak i rasplakala kad su od nje zatražili da se skine na audiciji.

Sarah Jessica je od 1997. godine u braku s glumcem Matthewom Broderickom (58), a holivudski par zajedno ima troje djece.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakSarah Jessica: 'Zlostavljali su me na setu serije Seks i grad'

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...