Obavijesti

Show

Komentari 3

Sarajevo na Bundeku: Crvena jabuka i Zabranjeno pušenje

Sarajevo na Bundeku: Crvena jabuka i Zabranjeno pušenje
5

Vruću zagrebačku jesen koja je pred nama dodatno će zagrijati sarajevski rokeri Crvena Jabuka i Zabranjeno Pušenje, glavne zvijezde ovogodišnjeg Rujanfesta

VIDEO

Legende sarajevske rock scene, Crvena Jabuka i Zabranjeo Pušenje, gosti su ovojesenskog Rujanfesta. Veliki festival domaće gastronomije i glazbe na zagrebačkom Bundeku ove će jeseni posjetitelje obradovati bogatim programom od 13. do 23. rujna. 

Ovogodišnji Rujanfest održat će se na čak 25 pozornica, a produkcija pristiže u brojnim velikim tegljačima. Očekuje se da više od 200 izvođača i performera u 11 dana privuče čak 300.000 posjetitelja čime Rujanfest postaje jedan od najvažnijih gospodarskih I zabavnih događaja u Hrvatskoj. 

Bogata gastroponuda uključuje sarajevsku, vukovarsku, dalmatinsku i istarsku kuhinju, a uz finu hranu očekuje vas i  više od 70 vrsta piva. Zagreb s manifestacijom Rujanfest staje uz bok drugim europskim gradovima sa sličnim manifestacijama poput Munchena, Copenhagena ili Beograda. 

Ulaz na Rujanfest, brojne gastro kuće i večernje koncerte je slobodan do 19 sati, a  nakon toga naplaćuje se simboličnih 15 kuna.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Crvena jabuka

Crvena Jabuka sarajevski je pop rock bend osnovan 1985. godine, a svoj prvi album 'Crvena Jabuka' izdaju 1986.  Nakon pogibije njihovog prvog pjevača bend radi kratku stanku, a potom ispred mikrofona staje Dražen Žerić koji je i dan danas zaštitni znak ovog dugovječnog rock sastava.  Ukupno 13 studijskih albuma, brojne turneje i rasprodane dvorane diljem Balkana te dijaspore, potvrda su vrijednosti ovih rock velikana. 

Zabranjeno pušenje

Zabranjeno pušenje je bosanskohercegovački i hrvatski rock bend osnovan početkom osamdesetih u Sarajevu. Grupa je bila blisko povezana sa kulturnim pokretom Novi primitivizam i učestvovala je u radijskoj i televizijskoj satiričnoj emisiji 'Top lista nadrealista'. Tijekom osamdesetih godina Zabranjeno pušenje je bila jedna od najznačajnijih glazbenih pojava na prostoru nekadašnje Jugoslavije, imali su izuzetno posjećene koncerte i prodali su na stotine tisuća ploča.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama