Show

Komentari 7

Saša Lozar postaje Lepa Brena, Petko će biti grčki zavodnik, a Petrekovićev nastup svi čekaju

Saša Lozar postaje Lepa Brena, Petko će biti grčki zavodnik, a Petrekovićev nastup svi čekaju

Nakon prošlotjedne pobjede, u novoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato All stars' koja će se prikazati u subotu 29.svibnja od 20.15 sati, Mario Roth će nas podsjetiti na veliki hit skupine Denis&Denis

Mario Ruth će kao Marina u kožnoj zavodljivoj haljini otpjevati nekadašnji hit ''Soba 23''.

- Bit će teško zato što Marina ima jednu interpretaciju u nekom dahu, tiha je, bit će teško zatomiti taj moj bariton - rekao je Mario.

POGLEDAJTE VIDEO:

Josipu Lisac u duetu s kraljem romske glazbe Šabanom Bajramovićem, utjelovit će Mario Petreković pri čemu će replicirati nastup s koncerta Cubisma kojeg su imali sa Šabanom, a Josipa je bila gošća na tom koncertu. 

- Josipu štujem od ranih nogu, a njezine nevjerojatne vokalne sposobnosti zadale su mi sto muka - rekao je Mario te dodao

- Izazov je biti Josipa Lisac i pjevati romsku himnu.

Na hologramu ćemo Maria gledati kao Šabana, a na pozornicu će izaći kao Josipa. Nakon što je u prošloj emisiji utjelovila Beyonce, ovoga puta Ivanu Mišerić imat ćemo prilike gledati u još jednoj ženskoj ulozi. Utjelovit će mladu španjolsku zvijezdu Rosaliju. 

- Nosit ću jedan dosta ekstravagantan i vatreni crveni outfit. Bit će puno kose, puno plesa. Koreografija mi je legla od prve -rekla je Ivana odajući da mora biti cool.

Katarinu Baban ovoga gledat ćemo kao Maitre Gimsa

- Ima jako puno teksta na francuskom, kojeg ne znam, ali progovorila sam ga, morala sam. Vokalno ga dosta dobro mogu skinuti, ali francuski je bio veliki zalogaj. Gims je specifičan u svojim nastupima, nekad mu se da, nekad mu se ne da - komentirala je Katarina.

Damir Kedžo na jednu večer postat će legendarni Freddie MercuryMaja Bajamić ima čast utjeloviti kanadskog hit makera The Weeknda.

U plesne cipele grčkog pjevačkog zavodnika Sakisa Rouvasa ove subote uskočit će Dalibor PetkoSaša Lozar u još jednoj ženskoj ulozi, ovoga puta na pozornicu će izaći kao Lepa Brena.

 

Najčitaniji članci