Obavijesti

Show

Komentari 26

Dugo su smirivali Vanessu, ali onda je izvadila repliku pištolja

Dugo su smirivali Vanessu, ali onda je izvadila repliku pištolja

Svaka osoba ima određenu količinu snage. Mislim da sam ja svoju potrošila. Zašto moj san nije mogao potrajati više od samo tih par godina, pisala je Vanessa Marquez u apelu za pomoć...

VIDEO

Policija je objavila detalje tragedije koja se zbila u četvrtak u domu zvijezde Vanesse Marquez (49). Glumica, koju publika pamti po ulozi u hit seriji Hitna služba, je preminula nakon što su je kalifornijski policajci upucali hicem u glavu.

Izvadila oružje: Policajci ubili zvijezdu TV serije Hitna služba
Izvadila oružje: Policajci ubili zvijezdu TV serije Hitna služba

Njena najmodavka je tog kobnog dana zvala policiju i hitnu pomoć jer je bila zabrinuta za Vanessino zdravstveno stanje. Kad su policajci stigli na njenu adresu u South Pasadenu, Vanessa je bila vidno potresena. Devedeset minuta su pričali s njom i pokušavali je smiriti, a ona je odbila surađivati. A onda je izvadila repliku pištolja i uperila ga u policajce. Oni su odmah zapucali, a kasnije se ispostavilo da je pištolj bio lažan. Iako je odmah prevezena u lokalnu bolnicu, Vanessa je od posljedica ranjavanja uskoro preminula.

Slavna glumica je navodno patila od psihičkih poremećaja. Nedavno se pojavljivala po medijima isključivo zbog njenih optužbi spram bivšeg kolege Georgea Clooneyja (57) kojeg je krivila za pad u karijeri. U Hitnoj služi glumila je medicinsku sestru, uz bok Goranu Višnjiću (45) i Clooneyju. 

Clooneyja je nazivala zlostavljačem i predatorom, a on je odbacivao sve optužbe i rekao da nema veze s njezinom karijerom.

Vanessa je na društvenim mrežama otvoreno govorila o svojim problemima i poremećajima u prehrani. Glumica je bolovala od celijakije zbog čega je imala česte bolove u trbuhu. Bila je jako nezadovoljna svojom karijerom i smatrala je da je dospjela na 'crnu listu' zbog svoje otvorenosti i pričanja o problemima u društvu. Bez dlake na jeziku pričala je o rasizmu i spolnoj diskriminaciji.

- Ja sam dospjela na crnu listu s 26 godina. Zašto se žene boje otvoreno pričati? Jer im sve za što su ikad radile može biti oduzeto u sekundi. Prestanite biti žrtve koje očekuju zaštitu - pisala je na Facebooku. Dodala je i kako je u depresiji i kako je ušla 'u onu fazu kad gleda svoje stare filmove na televiziji', piše Independent.

- Svaka osoba ima određenu količinu snage. Mislim da sam ja svoju potrošila. Zašto moj san nije mogao potrajati više od samo tih par godina - pisala je glumica nezadovoljna što nikad nije dospjela u sam holivudski vrh.

VIDI OVO! Ove navike na WC-u otkrivaju kakva ste osoba.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao