Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
228 komentara

Satima u sudnici: Severina i Milan galamili su i optuživali se

SUSRET NAKON BLAGDANA Gospođa Kojić nije ni pogledala Milana Popovića čekajući početak rasprave. Srpski milijunaš prebirao je po sudskom spisu

Foto: Matija Habljak/Pixsell
228 komentara

Ništa ne želim komentirati, rekao je Milan Popović (51) izlazeći iz sobe Općinskog suda u Zagrebu. Ondje se nakon mjesec i pol dana susreo sa Severinom Kojić (45) na raspravi oko skrbništva nad njihovim sinom Aleksandrom (5). 


POGLEDAJTE VIDEO:

OHRABRIO JE NA SUDU Severina je prije ročišta srela Josipovića, pa su 'proćaskali'

Pjevačica također nije imala ništa za reći o postupku, a rasprava kod sutkinje Nikić trajala je, kako doznajemo, više od četiri sata. Bivši partneri stigli su odvojeno u pratnji svojih odvjetnika. 


Foto: Matija Habljak/PIXSELL 08.01.2018., Zagreb - Severina Kojic u pratnji odvjetnika dolazi na rociste na Opcinski sud gdje vodi spor s Milanom Popvicem oko skrbnistva nad zajednickim djetetom. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Jučer se desetak minuta prije 9 sati pred sudom pojavio Milan u pratnji svojih odvjetnica Eleonore Katić i Nataše Pečarević, a nakon toga je stigla i Severina. Pjevačica i srpski milijarder sjedili su jedan preko puta drugog u hodniku pred sudnicom te se nisu ni pogledali. 


Milan je nervozno pregledavao sudski spis i čekao početak rasprave. Njihovi odvjetnici su se pak međusobno šalili i razgovarali.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Tijekom ročišta u sudnici su se, kako tvrde svjedoci, mogli čuti žestoki i povišeni tonovi. 
Nakon sat i pol stranke su izašle na pauzu, a ročište je trajalo do 14 sati. Milan i Severina odgovorali su na pitanja sutkinje Nikić, a srpski milijarder je ponovio zahtjev da sin živi s njim i da mu Severina plaća alimentaciju.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL


Splićanka se na sudu pojavila u trendy 'royal blue' odjeći. Uskladila je džemper, hlače i najlonke, dok je preko sivog kaputa objesila malu crnu Guccijevu torbicu s lancem.

Nasa bila storija ŠOKANTNA ISPOVIJEST Severina: Izgubila sam jedno dijete, ne želim izgubiti i ovo

Plava boja smatra se korisnom za um i tijelo jer stvara smirujući učinak. Prije četiri godine Severina je na raspravu s Popovićem stigla odjevena u crveno od glave do pete. Taj styling izabrala je uoči Dana zaljubljenih.

Naši partneri pišu
Message