Obavijesti

Show

Komentari 13

Saznajte gdje će naši zgodni vaterpolisti čekati Novu 2014.

Saznajte gdje će  naši zgodni vaterpolisti čekati Novu 2014.
5

Najluđu noć u godini pojedini će hrvatski vaterpolski reprezentativci provesti u krugu obitelji, a drugi u veseloj atmosferi na nekom od dočeka na gradskim trgovima

VIDEO

Groznica novogodišnje noći, nova očekivanja, želje i odluke su pred nama. Hrvatski vaterpolski reprezentativci u ovoj su godini postigli brojne sportske uspjehe, između ostalog osvojili su zlato na Mediteranskim igrama i broncu na FINA Svjetskom prvenstvu. Na osobnom planu, neki od njih su  uplovili i u bračnu luku, neki su postali očevi, a mnogi su ostvarili želje poput na primjer posjeta omiljenim destinacijama u svijetu. Od Nove 2014. godine imaju brojna očekivanja i želje. Najluđu noć u godini pojedini će provesti u krugu obitelji, dok će je drugi dočekati u veseloj atmosferi na nekom od dočeka. 

- Godina na izmaku za mene je bila vrlo uspješna. S reprezentacijom to su osvojene medalje, a s klubom naslov prvaka Hrvatske. U Novogodišnjoj noći najvažnije je da smo svi dobro raspoloženi i veseli. Novu ću dočekati na Stradunu uz djevojku i prijatelje, a sigruno ćemo se dobro naplesati uz grupu Colonia i bogat glazbeni program koji nas očekuje - rekao je reprezentativac Maro Joković.

Prije nekoliko dana reprezentacija se priključila humanitarnoj akciji Udruge “Ljubav na djelu” na Kineziološkom fakultetu, kada je kapetan Josip Pavić djecu darivao vaterpolo kapicama, ali i vježbao s mališanima. Što očekuje od nove 2014. godine i gdje će je dočekati, kapetan otkriva: 

- Novogodišnja noć u našem će se domu čekati u obiteljskom okruženju. Uz brojne gastro delicije koje priprema supruga Nera, bit će tu i nezaobilazni šampanjac i pokoja prskalica, uz napomenu - ako ostanemo budni do ponoći. U Novoj želim nove reprezentativne i klupske uspjehe te prije svega zdravlje.

Nova 2014. godina pred vaterpoliste stavlja nove sportske izazove poput nastavka FINA Svjetske lige, ali i Europsko prvensvo te FINA Svjetski Kup. Na osobnom planu tu je njegovanje obiteljskog života, dok oni slobodni imaju želju za upoznavanjem djevojke s kojom će kročiti u daljnji život. 

- Novu godinu ću dočekati u društvu supruge i sina te nekolicine prijatelja. Kako nam je dijete još maleno, tulum će biti kod nas, a pripremamo pravi gastro i zabavni show. Novogodišnjih odluka nemam, o svemu odlučuje supruga. Najveće postignuće u 2013.  godini je sigurno rođenje mog sina, a na poslovnom planu bi to bila brončana medalja na Svjetskom prvenstvu u Barceloni. Želje za 2014. su puno zdravlja, sreće i ljubavi svima - rekao je Anđelo Šetka. 

Sljedeća utakmica hrvatskih reprezentativaca FINA Svjetske lige na rasporedu je 14. siječnja 2014. u Šibeniku. Hrvatski reprezentativci dočekuju aktualne svjetske prvake iz Barcelone Mađare, a ovaj će ogled odlučiti o sudbini naše momčadi te njihovom plasmanu u daljni tijek natjecanja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja