Obavijesti

Show

Komentari 1

Schwarzenegger požuruje sve: Scenarij za 'Blizance 2' gotov

Schwarzenegger požuruje sve: Scenarij za 'Blizance 2' gotov
3

Iako je Gubernator o tom filmu pričao već u nekoliko navrata te je čak i naveo ime filma, od produkcije nije bilo ništa. No uskoro bi se sve moglo promijeniti.

VIDEO

Prije gotovo trideset godina su nas Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito oduševili svojom komedijom o paru dvojajčanih blizanaca. Sada, nakon toliko vremena, Arnold se trudi cijelu priču s nastavkom napokon dovesti koncu.

Iako je Gubernator o tom filmu pričao već u nekoliko navrata te je čak i natuknuo kako bi se film trebao zvati 'Triplets' odnosno 'Trojke', od produkcije nije bilo ništa. No uskoro bi se sve moglo promijeniti. Schwarzenegger je osobno izjavio kako je scenarij pred dovršetkom. Ne samo to, već se planira krenuti sa snimanjem tijekom naredne godine.

- Razgovarao sam sa svojim agentom i rečeno mi je kako će scenarij biti gotov za dva tjedna. Ivan Reitman je jako sretan onime što je vidio do sad, i želi napraviti samo par malenih promjena, što je muzika za moje uši. Počinjemo sa snimanjem na početku naredne godine. Svi su sretni što će snimati ovaj film - rekao je glumac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U novom filmu bi se uz Schwarzeneggera i DeVita trebao pojaviti i Eddie Murphy, kao davno izgubljeni treći brat.

Valja spomenuti kako se dosadašnja praksa oživljavanja dugo mrtvih filmova ili serija baš i nije pokazala isplativom. Filmovi i serije koje smo jednoć voljeli, preneseni u modernu eru često ne funkcioniraju. Uz to, troškovi snimanja danas nisu ono što su bili. 'Blizanci' su snimljeni za kako tada tako i danas smiješnih 15 milijuna dolara, a zaradili su gotovo 15 puta više.

Vrijeme će pokazati je li moguće reprizirati takav uspjeh.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode