Obavijesti

Show

Komentari 7

Schwarzeneggerov klasični film dolazi na televizijske ekrane

Schwarzeneggerov klasični film dolazi na televizijske ekrane
1

Kako živimo u eri remakeova, rebootova i prebacivanja baš svega na TV ekrane, tako bismo uskoro mogli na televiziji vidjeti ekranizaciju epskog klasika 'Istinite laži'

VIDEO

Cijelo desetljeće nakon što je snimio svoju akcijsku komediju 'Istinite laži' je redatelj James Cameron morao odgovarati na pitanja o nastavku filma.

A kad pogledamo kakav to film je, jasno nam je da su pitanja bila posve utemeljena. Super špijun (Arnold Schwarzenegger) koji se bori protiv smaka svijeta, cijelo vrijeme lažući svojoj supruzi (Jamie Lee Curtis), dok im o glavi rade razni teroristi, je ideja koja je bez ikakvog problema osvojila kina 1994. godine.

No, od nastavka nije bilo ništa. Cameron je snimio 'Titanic' i krenuo je snimati beskonačni serijal o Avataru, dok se Arnie jednostavno prebacio u političke vode.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ali kako živimo u eri remakeova, rebootova i prebacivanja svega na TV ekrane, tako bismo uskoro i ovaj film mogli vidjeti na televiziji. Za scenarij će se pobrinuti Marc Guggenheim, koji je već krenuo pisati.

- To će biti moderna verzija te priče, o tome kako se jedan par iz predgrađa prilagodi na život jednom kad se otkrije kako je jedno od njih dvoje špijun - rekao je Guggenheim.

Cameron ipak nije van igre, premda se bavi 'Avatarom', jer je preuzeo ulogu izvršnog producenta. Na setu bi pilot mogao režirati McG, ako mu se ne ispriječe obaveze.

Kako se može naslutiti iz Guggenheimove izjave, posve je moguće da ćemo dobiti verziju gender-reversed ulogama, tj. da će biti razotkriveno kako je top špijun u stvari žena. Za takvo što još uvijek nema potvrde, a nije niti najavljeno kada bismo mogli vidjeti prve kadrove serije, ako uopće.

O daljnjem razvoju ove priče moći ćete pravovremeno čitati na našim filmskim stranicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode