Show

Komentari 4

Schwarzeneggerov sin ponosno pokazao tijelo. Fanovi: 'Izgleda isto kao i Arnold u mladosti...'

Schwarzeneggerov sin ponosno pokazao tijelo. Fanovi: 'Izgleda isto kao i Arnold u mladosti...'

Joseph Baena pokazuje top formu i mišiće te dokazuje kako sve više nalikuje na svog oca, ali i najvećeg životnog uzora. Izvanbračno je dijete glumca, koje je dobio s bivšom domaćicom

Sin popularnog glumca, Joseph Baena (25), ponosno pokazuje figuru te naglašava važnost sporta i treninga. Njegov otac Arnold Schwarzenegger (75) u mladim je danima izgledao upravo tako, očito su geni odradili svoje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim što je često u teretani, Joseph se bavi i plesom te je nedavno nastupao u američkom 'Plesu sa zvijezdama'.

Istaknuo je u jednom od intervjua kako su ga u srednjoj školi maltretirali zbog prekomjerne težine te je sada zagovornik fitnessa, zdrave prehrane i općenito brige o životu.

S ocem se često druži, a jedna od omiljenih aktivnosti obojiici je vožnja biciklom. Sličnost s ocem je očita, no za ovakvu definiciju tijela potrebno je mnogo rada.

Kako bi mu pomogao u treningu, Schwarzenegger je sinu poklonio primjerak 'Enciklopedije modernog bodybuildinga', koju mnogi smatraju Biblijom ove sportske kategorije.

Njegova majka je bivša domaćica bivšeg guvernera Kalifornije, Mildred Baena, što je u konačnici dovelo do rastave Schwarzeneggera i njegove supruge nakon više od dvadeset godina braka, Marije Shriver (67).

- Moj tata je stara škola, on ne vjeruje u milostinju. Vjeruje da se naporan rad isplati, a vjerujem i ja - izjavio je Joseph, piše The Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: TARIK FILIPOVIĆ REAGIRAO NA BITANGE I PRINCEZE

Najčitaniji članci