Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Sean Penn: Mislim da me niti jedna žena nije stvarno voljela

Kad bolje promislim o svom ljubavnom životu, mislim da me niti jedna žena s kojom sam bio nije voljela jednakom mjerom kao ja nju, rekao je glumac u intervjuu

Pixsell
Foto: Pixsell
11 komentara

U braku je bio dva puta - s Madonnom (54) četiri i s Robin Wright (46) 13 godina. Nakon dva braka i brojnih veza s uglavnom mlađahnim ženama, Sean Penn (52) misli da ga niti jedna s kojom je bio nije zapravo voljela.

- Nema nikakve sramote u tome da priznamo da svi želimo da nas netko voli. Ja to priznajem. A kad bolje promislim o svom ljubavnom životu, mislim da mi se ta želja zapravo nikad nije ostvarila - rekao je Penn za časopis Esquire.

Glumac dodaje da je on bio slijepo zaljubljen u sve žene s kojima je bio i da nije ni shvaćao da mu ljubav ne uzvraćaju istom mjerom. Tek su mu sada neke stvari jasne.

Najteže mu je bilo kad se konačno rastao od Robin, a njihov sin Hopper (19) morao je na operaciju mozga jer se ozlijedio vozeći skateboard. Nakon operacije dječak se preselio k Robin i Sean je ostao sam. 

- Osjećao sam se izgubljeno. Nisam znao što da radim. Neko vrijeme sam se opijao po barovima, a zatim sam danima gledao televiziju - kaže glumac. 

Gledajući televiziju saznao je za potres na Haitiju i odlučio se 'probuditi' i pomoći žrtvama. 

Naši partneri pišu
Message