Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
22 komentara

Seka Aleksić prodaje šest haljina nošenih na svadbi

Srpska folk pjevačica Seka Aleksić, koja se prošli vieknd udala za Veljka, odlučila je prodati svojih šest dizajnerskih haljina koje je nosila na svadbi

Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Seka Aleksić (29), koja je prošli vikend odlučila reći 'da' svom zaručniku Veljku Piljkiću (27), odlučila je prodati svih šest dizajnerskih haljina koje je nosila na svadbi. Novac dobiven od prodaje dat će za pomoć djeci bez roditeljske skrbi. Također je pozvala ljude da se odazovu u što većem broju kako bi se za djecu skupilo što više novca.
- Dvije vjenčanice i četiri haljine koje sam nosila na dan vjenčanja odlučila sam javnom aukcijom prodati kako bih pomogla nezbrinutoj djeci. Uskoro ću organizirati prodaju i nadam se velikom odazivu onih koji će ovom gestom staviti osmijeh na lica tih mališana. Vjenčanica u kojoj sam se vjenčala i ružičasta haljina od skupocjene su svile, a kreirao ih je Saša Vidić dok je drugu vjenčanicu i ostale tri haljine od kraljevske čipke i Swarovski kristala izradio kreator Miroslav Stevanović - izjavila je za srpski Press Seka Aleksić. Dodala je kako je potpuno sigurna u svoju odluku da se uda za Veljka, čije je prezime dodala svom, a i sretna jer su joj na svadbu došli svi koje je pozvala i dobro se zabavili.

Naši partneri pišu
Message