Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
48 komentara

Seke ostaje odana karakteru - pogledajte bisere nove sezone

Iz prve sezone 'Ruže vjetrova' najrazmetljiviji lik bio je onaj Seke Odak koju glumi Nives Ivanković. Sekinih doskočica i izreka neće nedostajati ni u drugoj sezoni

Ivana Ivanović/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

Rastopit ću te ki šumeću tabletu, rečenica je koju je Nives Odak izgovorila u novoj sezoni 'Ruže vjetrova', a odjeknula je Hrvatskom i postala poštapalica. Seke Odak ostat će dosljedna svom karakteru i u drugoj sezoni koju će RTL Televizija premijerno početi prikazivati u ponedjeljak 10. rujna.   

Strasti, opsesija i ljubav nove sezone 'Ruže vjetrova' donijet će nove zaplete. Tako će gledatelji serije već u prvom tjednu upoznati nove likove: Marinu Fernandez (Marija), Zorana Pajića (Šimun), Žarka Radića (Krsto) i popularnog Miraja Grbića (Ranko). 

Nakon Markove smrti, stanje u obitelji Odak je napeto. Osim gubitka sina, Odakove je zadesila nova nedaća. Poglavica Odakovih, Stipe, doživio je moždani udar, te Odaci zapošljavaju šestu njegovateljicu, tajanstvenu Mariju koja će pokušati stati tvrdoglavom Stipi na kraj. Borba između Petra (Slavko Sobin) i Jakova (Tomislav Čubelić) za prijestolje obitelji rastrgat će Nives na dva dijela. 

Ni Matošićke se ne mogu pomiriti s gubitkom Inesinog muža, pa će svoju tugu pokušati izliječiti odlaskom na selo uz koje ih vežu lijepa sjećanja. Novi susjedi, Krsto i Šimun, na seoskom imanju donijet će nova uzbuđenja u živote Matošićki.

Nives je na mukama jer joj njezin sin Petar otvoreno pokazuje mržnju. Stipe je nemoćan i zamjera Seki što je dopustila da 'kopile' uđe u njihove živote, a Jakov i Petar bore se za naklonost i vladavinu u obitelji Odak. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message