Obavijesti

Show

Komentari 75

Seksi Čehinje bodre sad svoje nogometaše: Stižu i na Jadran

Seksi Čehinje bodre sad svoje nogometaše: Stižu i na Jadran
11

Jedan od najmlađih, nogometaš Adam Hložek (18), u vezi je s blogericom Veronikom Štuskovom (20). Ona se po društvenim mrežama hvali kako ju je razmazio golemim buketima bijelih ruža i dizajnerskim torbicama

VIDEO

Vatreni su danas za protivnike dobili Čehe, a njihove ljepše polovice energično ih bodre tijekom Eura 2020. Sa sve toplijim danima one nose sve manje krpica na sebi...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

VIDEO VIJESTI 18.06.2021. VIDEO

Branič Aleš Mateju (25) u vezi je šest godina s lijepim modelom Lianom Vasilisinovom (24). Manekenka je 2018. na izboru za Miss Češke bila u Top 10 najljepših djevojaka.

Sudbonosno 'da' izgovorili su u Umagu: Ivana i Domagoj Vida slave četvrtu godišnjicu braka
Sudbonosno 'da' izgovorili su u Umagu: Ivana i Domagoj Vida slave četvrtu godišnjicu braka

Hobiji su joj, kako kaže, teretana i boks. Par živi u Italiji, gdje on igra za klub Brescia Calcio.

- Nisam mogla poželjeti boljeg partnera u životu od Aleša - kaže Liana.

Nogometaš Alex Kral (23) u vezi je s Marketom Havličkovom. Teško za povjerovati, pišu češki mediji, ali djevojka nogometaša moskovskog Spartaka nije kao većina wagsica u svijetu modelinga. Visoka i vitka Marketa obožava konje i bavi se jahanjem.

Osim svog dragog, šali se, obožava i pjevača Justina Biebera (27), na čije koncerte rado putuje. Alex i Marketa pohvalili su se ljetovanjem u Novalji na Pagu. Ali i Maldivima... 

Vezni igrač Antonin Barak (26) za sebe kaže da je pravi obiteljski čovjek. S Nikolom Muzikovom je u kolovozu 2020. dobio sina Tonika. Maleni dječak već nosi nogometni dres poput oca, a s majkom je početkom lipnja bio u Splitu na njezinoj djevojačkoj večeri.

- Zaruke su bile najromantičnije na svijetu. Ostala sam bez teksta 2019. u Mikonosu, kad me Antonin zaprosio - rekla je Nikola.

Veznjak Michal Sadilek (22) ljubi samozatajnu Natali. Studentica se bavi baletom te, kako kaže, obožava kazalište i umjetnost.

Na poziciji centralnog veznog igra Vladimir Darida (30). On ljubi berlinsku reporterku Katerinu Trejbalovu. U braku su od 2018., a godinu nakon dobili su sina Andreasa.

Jedan od najmlađih, nogometaš Adam Hložek (18), u vezi je s blogericom Veronikom Štuskovom (20).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Hložek🦁 (@ahlozek)

Ona se po društvenim mrežama hvali kako ju je razmazio golemim buketima bijelih ruža i dizajnerskim torbicama.

Nogometaš Pavel Kaderabek (29) u braku je od 2017. s manenenkom Terezom Chlebovskom (30). Par ima kćeri Elvu i Emu, a Tereza je nekoć “žarila i palila” modnim pistama.

Godine 2012. bila je Miss Češke, a reporterka je i za sportsku televiziju. Jedna je od najambicioznijih čeških wagsica.

Vratar Tomaš Vaclik (32), kad ne brani, ne razdvaja se od zanosne supruge Martine, s kojom je u braku od 2015. Par ima kćeri Mellisu i Nicole.

Martina je jedna od rijetkih žena čeških nogometaša koja je na “tapeti” zbog bujnih silikonskih grudi. Fanovi joj često spočitavaju da je preumjetna, no ona se ne zamara s tim. I dalje se bavi modelingom i voli pozirati oskudno odjevena. Za Euro 2020. muž joj je nabavio posebnu žensku seksi rozu verziju svog nogometnog dresa.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao