Obavijesti

Show

Komentari 0

Seksi i slasna romantična komedija

Seksi i slasna romantična komedija
3

Ubrzo nakon silno uspješnog serijala Prljave divne laži, Kendall Ryan predstavlja vam HITCHED, romantičnu komediju koja donosi i ljubav i strast

VIDEO

Na tragu bestselera Prljavih divnih lažih i serije Ljubav po mjeri, Kendall Ryan se vraća s novom, romantičnom komedijom koja nam donosi miješavinu nježnih, vrućih ali i duhovitih prizora.

Čini se da Kendall Ryan, poznata po svojim ultra vrućim ljubavnim romanima, dobro poznaje svoju publiku i redovito joj dostavlja pravu stvar. Njezina posljednja trilogija, Hitched, je prava seksi bajka 21. stoljeća, koja će ostaviti čitatelje na cjedilu do idućeg nastavka... ali i do iduće stranice: Njujorški milijarder i playboy ima 90 dana da usvaja srce žene koju je oduvijek želio kako bi spasio tvrtku svoga pokojnog oca vrijednu stotinu milijardi dolara. Postoji samo jedan problem: ona ga mrzi iz dna duše.

Ispričana iz dvije perspektive (njegove pa njezine), Hitched je priča o drskom, bahatom Noi Tateu, koji se sprema preuzimati vodstvo očeve tvrtke, uz jedan uvjet: mora se oženiti s Olivijom Cane, kćeri suvlasnika kompanije. Ali nije to sve – moraju novopečeni bračni par mora dobiti i nasljednika koji će jednoga dana voditi obiteljsku kompaniju pod jednim imenom.

Olivia je samopouzdana radoholičarka. Nema vremena za Nou i njegove plejbojske priče. Ali je oduvijek sanjala da će jednoga dana voditi firmu koju su izgradili njezin i Noin otac zajedničkim snagama. Sav svoj život posvetila je poslu: odrasla je igrajući se u tatinom uredu i sad u tom istom prostoru radi kao izvršna direktorica. A upravu je saznala da se mora udati za Nou kako bi zadržala vlasništvo u obitelji. Bez obzira na hladnu vanjštinu, Olivia je duboko u sebi nepopravljiva romantičarka i od malena sanja o savršenoj svadbi i udaji za savršenog muškarca. Time još je veće razočarenje kad sazna za uvjete preuzimanja tvrtke.

Međutim, kad se ova dva lika napokon spoje, bez obzira na pokušaje, ne mogu zanijekati osjećaje koji su se pojavili između njih. Jedna je stvar sigurna: kemija između njih je više nego opiplljiva.

Olivia, obzirom na Noinu zloglasnu reputaciju, s pravom si ne može priuštiti vjerovati mu. Ali, može li je Noah uvjeriti da je on pravi za nju i time spasiti obiteljsku tvrtku... i svoje srce?

Ako ste ljubitelji romantičnih priča s napetim usponima i slatkim padovima te neizvjesnim razvojem radnje, Hitched je prava stvar za vas. Ovo je trilogija za progutati u jednom dahu, a koja će vas definitivno držati budnim do kasnih noćnih sati. Ako se pak odlučite je pročitati na plaži, namažite se debelim slojem kreme za sunčanje – Razina opasnosti da izgorite je vrlo visoka.

Kendall Ryan je autorica više od dvadeset bestselera New York Timesa, Wall Street Journala i USA Todaya. S više od 1,5 milijuna primjeraka, njezine su knjige prevedene na brojne jezike u zemljama diljem svijeta. Od 2012. godine, kada je počela sa samostalnim objavljivanjem, njezine knjige redovito zauzimaju prvo mjesto u knjižarama Barnes&Noble i online trgovini iBooks.

Novi nalov iz serijala Hitched - Ugovoreni brak potražite na sivm kisocima i u Tisak mediji po cijeni od 49,90 kuna, naslov Nemoguća oklada u prodaji je od 03.07.2017.  i Zlobna klauzula od 17.07.2017.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu