Obavijesti

Show

Komentari 84

Seksi trudnica Seve: Zaželim se krastavaca i majoneze

Seksi trudnica Seve: Zaželim se krastavaca i majoneze
7

ČUDNO MJESTO ZA NASTUP Trudna Severina prorijedila je nastupe, ali će za obožavatelja pjevati u dnevnom boravku jer je sretna kad nekog usreći pjesmom

VIDEO

Pjevala sam na rođendanima i vjenčanjima. Ovo je sigurno najčudnije mjesto na kojem ću nastupiti, kroz smijeh je rekla Severina Vučković (39). Trudna pjevačica jučer je u osam sati došla na Narodni radio, koji je Slavoncu Robertu Grabovcu ispunio želju da mu Severina zapjeva u dnevnom boravku. Roberta su izabrali između 1000 kandidata koji su poželjeli da im Seve pjeva kod kuće. Pjevačica će Grabovcu pjevati 'Tridesete' jer će uskoro navršiti 40 godina. Prisjetila se kako je svoju karijeru upravo i započela u dnevnom boravku.

- Kao mala pjevala sam u kući. Noćni ormarić mi je bio pozornica, a lutke publika - rekla je Seve. U razgovoru s obožavateljem Robertom, ocem troje djece, Severina je otkrila kako bi i ona željela imati mnogo djece. U trudnoći, kaže, nema nekih posebnih želja.

- Poželim se krastavaca i majoneze. A u početku trudnoće u ustima sam osjetila okus koji mi se jede - kaže Seve. Ovo joj je najsretnije razdoblje života.

- Rođena sam da budem majka - zaključila je Severina.

U emisiji je čestitala 14. rođendan Robertovu sinu Matiji.

Majka troje djece uz pomoć Narodnog radija dovela Severinu u svoju kuću

Sevin koncert mužu na dar 

Drago mi je da sam svom suprugu, s kojim imam troje prekrasne djece i prelijepih 16 godina braka, mogla ispuniti želju da Severina zapjeva sam za njega u našem dnevnom boravku – rekla je Željka, supruga Roberta Grabovca. Distributeru plina iz Slavonskog Broda Narodni radio jučer je ispunio želju da mu splitska pjevačica zapjeva u dnevnom boravku. Željka i Robert bili su iznenađeni, ali i sretni kad im je vijest objavio voditelj Davor Dretar Drele.

Seks-simbol

– Moj Robert je to zaslužio jer je svih tih godina uz mene i predivan suprug. Često me ugodno iznenadi i ovime sam mu se dijelom odužila. Zaista je divan i romantičan muškarac – nježno govori supruga Željka i nakon tolikih godina braka. Sljedećeg tjedna trudna pjevačica zapjevat će mu 'Lete, lete tridesete. To mu je naručila supruga jer će Robert uskoro navršiti 40 godina.

– Drago mi je da je pjevačica pronašla svoju sreću i da će postati majka. Svim srcem joj želim da joj se ostvari želja i da ima još djece. Jer biti majka najljepši je osjećaj na svijetu – poručila je Željka. Robert nam se pohvalio kako je i njemu, kao i mnogim Hrvatima, Severina oduvijek seks-simbol, ali i voli sve njezine pjesme. No supruga ističe da nikad nije bila ljubomorna na atraktivnu pjevačicu jer je sigurna u Robertovu ljubav.

Čestitka sinčiću

– Supruga i ja smo se uvijek šalili na tu temu. Međutim, stvarno sam sretan i iznenađen što će mi Severina pjevati u našoj kući jer stvarno volim njezine pjesme – razdragano je objasnio. Zbog Severine u kući neće ništa neće preuređivati jer ima dovoljno prostora za njezin nastup. Željka i Robert u braku su dobili tri sina. Najmlađi Nino ima osam godina, Vanja 10, a Matija je jučer navršio 14 godina. Severina mu je u emisiji Narodnog radija čestitala i rođendan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...