Show

Komentari 7

Selmu Blair je slomila bolest: 'Sin (7) je pobjegao od mene'

Selmu Blair je slomila bolest: 'Sin (7) je pobjegao od mene'

Njezin sin sve više je svjestan njezinog zdravstvenog stanja i često ju ignorira, a to joj najteže pada. Na društvenim mrežama opisala je koliko joj nedostaje i da želi da je pored nje

Glumici Selmi Blair (46) prošle godine dijagnosticirana je multipla skleroza zbog čega je pauzirala karijeru i snimanja. Glumica nije ni pomislila da je bolesna već da je samo iscrpljena i umorna, ali kad je išla na brojne pretrage saznala je pravo stanje.

Cast member Blair poses at a premiere for "Mothers and Daughters" at The London Hotel in West Hollywood

Iza nje su brojne terapije, a uspjela se pojaviti na posljednjoj dodjeli Oscara gdje je crvenim tepihom prošetala koristeći štap jer nije u mogućnosti samostalno hodati. Bolest ju je prikovala za krevet te se više nije mogla brinuti o sinu Arthuru (7). 

- Osjećam se jako bolesno. Povraćam i sve ostale stvari koje nije pristojno spominjati. Moj sin je pobjegao od mene. Trebala sam ga odvesti u školu. Liječnički tretmani su uzeli svoje. Moram izdržati sve ovo. Svi mi. Ovo će proći. Ovo je poruka svim majkama i očevima koji gledaju svoju djecu koja boluju i nadamo se da će biti bolje. Uz vas sam. Drago mi je što se ovo događa meni, a ne mom djetetu. Više ni ne mogu zamisliti da se osjećam bolje. A još uvijek je jutro. Preživjet ćemo - napisala je glumica prije nekoliko dana na društvenim mrežama. Njezin sin sve više je svjestan njezinog zdravstvenog stanja i često ju ignorira, a to joj najteže pada. 

Objavila je i fotografiju sa sinom i opisala koliko joj nedostaje.

- Sve što želim je sad, ovdje, ovaj dečko. Ovo srce. Njegova ruka da drži moju - napisala je Selma. 

Vanity Fair Oscar Party

NEVJERNI SU I ZLI: Veza s ovim horoskopskim znakovima je pakao

Najčitaniji članci