Obavijesti

Show

Komentari 13

Sementa Rajhard je posjetila Kanare: Nema ni ribe ni glazbe

Sementa Rajhard je posjetila Kanare: Nema ni ribe ni glazbe
11

Turisti su uglavnom iz Njemačke i svi su opušteni. Kada bi doznali da smo iz Hrvatske, obavezno bi rekli: 'Hrvatska je super zemlja, bravo Modrić', ispričala je Rajhard

VIDEO

Nakon zaruka, pjevačica i TV glumica Sementa Rajhard (27) je s ekonomistom Vanjom Brundulom provela godišnji odmor na jednom od glavnih turističkih odredišta na svijetu, Kanarskim otocima. 

- Odlučili smo se za Kanare prije nekoliko mjeseci jer je sezona tamo najbolja od rujna. Volim egzotične destinacije i sretna sam što sam uspjela posjetiti to mjesto - rekla je Sementa za Story. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dreamtrip #dreamteam V&S 💖

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Kako kaže, na Gran Canariji, trećem po veličini u skupini Kanarskog otočja, ljudi su predivni i nevjerojatan je ambijent. 

- Odsjeli smo u San Agustinu, u hotelu gdje se održavao bogat program pa je bilo jako zabavno - ispričala je glumica koja je poznata po ulogama u serijama 'Čista ljubav' i 'Stella'. 

Ona i Vanja su uživali na plažama, a najviše su im se svidjele Playa Del Ingles i Maspalomas Beach. 

- Stvarno je jako lijepo. Posjetili smo i vodene parkove te se vozili buggyjem. Kada smo na putovanju, volimo istraživati okolna mjesta, prirodu i umjetnost. Uvrstimo adrenalin i malo sporta, ali uglavnom je naglasak na odmoru i uživanju - opisala je Sementa. 

Mnogima puno vremena oduzme pakiranje za put, međutim Sementa je po tom pitanju drugačija. 

- Zapravo se najbolje spakiram kad imam najmanje vremena. Znala sam da je na Kanarima jako toplo pa sam u kofer stavila ljetne krpice. Naravno, uvijek ga je teško zatvoriti. Doslovno moram stajati na njemu da ga zatvorim, ali to sam ja i mislim da ću takva ostati do kraja života - rekla je.

Kako kaže glumica, dok se ona pakira, njezin zaručnik Vanja je zadužen za karte i pregledavanje lokacija koje žele posjetiti.

Sementu je, kako kaže, osim plaža dugih 30 kilometara oduševilo i lijepo vrijeme. 

- Stalno je sunčano i to mi se svidjelo. Turisti su uglavnom iz Njemačke i svi su opušteni. Kada bi doznali da smo iz Hrvatske, obavezno bi rekli: 'Hrvatska je super zemlja, bravo Modrić' - ispričala je Rajhard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cacemicopacabana :) #guštanje #stillsummer 💖

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Međutim, nije sve idealno na Kanarima. Kako kaže Sementa, njoj je nedostajalo glazbe na bazenima i plažama. Tražili su klubove i restorane u kojima se pušta glazba, a za hranu je očekivala da će biti više morskih jelovnika. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja