Show

Komentari 206

Senka Bulić (54) o dečku (36): Ne osjećam razliku u godinama

Senka Bulić (54) o dečku (36): Ne osjećam razliku u godinama

Hrvatska redateljica već je nekoliko godina u vezi s 18 godina mlađim Damirom Josipovićem. Kako je rekla za IN Magazin, misli kako svatko može pronaći idealnog partnera te se nada da ona je

Redateljici Senki Bulić (54), na premijeri predstave 'Kurlani', društvo je pravio 18 godina mlađi dečko Damir Josipović (36). U vezi su već nekoliko godina, ali rijetko o tome pričaju u javnosti.

- Ja uvijek mislim da je on stariji od mene, ja sam kao neko dijete o kojem se on brine jer ja stalno nešto radim, non stop sam u umjetnosti, a on je dosta racionalan iako je muzičar. On je nekako puno organiziraniji od mene, baš je zreo čovjek tako da ja zapravo ne osjećam nikakvu razliku u godinama - rekla je Senka za IN magazin

Inače, predstava 'Kurlani', koju je Senka napravila u svojoj nezavisnoj kazališnoj produkciji, govori o teškom položaju žena u Dalmatinskoj zagori 30-ih godina. Tri junakinje predstave ruše tabue svoje sredine i zbog toga bivaju odbačene i neshvaćene. 

Lucija Šerbedžija (45), jedna od glumica, rekla je da ne bi ni jedne sekunde mogla podnijeti da sam zlostavljana. Glavna uloga pripala je Heleni Minić Matanić (39).

- Nije bilo lako, ali uživala sam svaki dan u svakoj sekundi procesa rada na ovoj predstavi - ispričala je.

U Senkinoj predstavi okušao se i pjevač Luka Nižetić (35) kojemu gluma dođe kao hobi, a glumi i Frano Mašković čiji je film 'Osmi povjerenik' hrvatski kandidat za nagradu Oscar. 

Kurlani pokazuju niz disfunkcionalnih muško-ženskih odnosa, ali Senka Bulić otkrila je kako naći idealnog partnera. 

- On će pronaći vas ako ste spremni, ako ste otvoreni. Ja mislim da se to mora dogoditi kad tad, meni se ja nadam dogodilo i vjerujem u to, a ako ne, dogodit će se - sa sigurnošću je rekla redateljica za IN Magazin.