Obavijesti

Show

Komentari 10

Serena prodaje vilu za 48. mil kuna: Ulaze samo posebni gosti

Serena prodaje vilu za 48. mil kuna: Ulaze samo posebni gosti
5

Kuća ima pet spavaćih soba i pet kupaonica, a s balkona se pruža fantastičan pogled na Los Angeles. Kuća je opremljena s mnoštvom luksuznih detalja...

Serena Williams (39) oglasila je na prodaju vilu na Beverly Hillsu za 7,5 milijuna dolara (oko 48 milijuna kuna). Nekretninu je kupila 2017. godine za milijun i pol dolar manje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Kuća teniske legende, kako piše Daily Mail, prostire se na zemljištu površine oko 1000 četvornih metara i nalazi se u kvartu u koji mogu samo vlasnici kuća i njihovi najavljeni gosti.

Kuća ima pet spavaćih soba i pet kupaonica, a s balkona se pruža fantastičan pogled na Los Angeles. Kuća je opremljena s mnoštvom luksuznih detalja, pa tako u sklopu prostrane kuhinje ima i ostakjeni vinski podrum s kontroliranom klimom. Sve radne površine u kuhinji su u tamnom mramoru, a tu je i bar, teretana, vanjski bazen...

Ne zna se koliko je često Serena boravila u ovoj kući budući da veći dio godine živi na Floridi sa suprugom, suosnivačem Reddita Alexisom Ohanianom i trogodišnjom kćeri Alexis Olimpiom. Na Floridu je odabrala zbog povoljne klime gdje može trenirati na otvorenom tijekom cijele godine.

Vanjski izgled Serenine vile na Beverly Hillsu odražava španjolski stil, poput mnogih kuća u južnoj Kaliforniji, a u vrtu uz bazen je nekoliko terasa, zatim blagovaonica na otvorenom, kao i njegovani travnjak.

Interijer je svijetao jer sve prostorije imaju velike ostakljene površine, s bijelim zidovima, a podovi su od brušene hrastovine.