Obavijesti

Show

Komentari 23

Šerifović rasturila 'Molitvu', a Kedžo poručio: 'Najbolje dolazi'

Šerifović rasturila 'Molitvu', a Kedžo poručio: 'Najbolje dolazi'
16

Prikazali su se isječci svih natjecatelja koji su trebali nastupati, a pjevali su i neki dosadašnji pobjednici Eurovizije. Izvođači su zajedno izveli pobjedničku pjesmu iz 1997. 'Love Shine a Light'

VIDEO

Umjesto finala Izbora za pjesmu Eurovizije koji se ove godine otkazao zbog korona virusa, večeras se emitirala emisija 'Eurovision: Europe Shine a Light' u kojoj se predstavila 41 država koja se trebala ove godine natjecati u Rotterdamu. Voditelji su bili Chantal Janzen (41), Edsilia Rombley (42) i Jan Smit (34), a pojavila se i YouTuberica Nikkie de Jager (26) i BBC-ijev eurovizijski komentator Graham Norton (57).

U emisiji nije bilo striktnog rasporeda kao dosadašnjih godina, niti glasovanja i biranja finalista. Pokazao se isječak svakog predstavnika koji je trebao sudjelovati na Euroviziji. Kad se emitirao isječak nastupa s Dore Damira Kedže (32) s pjesmom 'Divlji vjetre', pjevač je, poput svih, imao poruku za gledatelje. 

- Mislim da će nakon svega ovoga biti puno dobrih stvari za nas. Najbolje tek dolazi - poručio je Damir. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U pauzama su pjevali i neki dosadašnji pobjednici. Led je probio Johnny Logan (66), jedan od najuspješnijih sudionika u povijesti Eurosonga. Måns Zelmerlöw (33), pobijedio je 2015. godine s pjesmom 'Heroes'. 

- Dobra večer Europo. Nadam se da se svi čuvate. Ovo će brzo proći - rekao je Måns na videu koji se prikazao emisiji. 

Prošlogodišnji pobjednik Duncan Laurence (26) premijerno je izveo svoju novu pjesmu. Uživo se iz Izraela javila i Netta (27).

- Prvakinja sam u puzzlama u svojoj zgradi - našalila se Netta o svojom karanteni. 

Nastupila je i Marija Šerifović (35), koja je pobijedila na Euroviziji 2007. godine s pjesmom 'Molitva'. Marija je na praznim ulicama Beograda snimila upravo tu pjesmu za ovu priliku. 

- I nakon 13 godina eto me opet u finalu Eurosonga. Bez obzira Što neću biti na sceni imat ću jednaku tremu jer ne želim vas razočarati i jer želim da i večeras budemo najbolji. Večeras će Europa i preko 200 milijuna ljudi imati priliku da ponovno vidi nas, Beograd i moju Molitvu - napisala je Marija na društvenim mrežama netom prije emitiranja emisije. 

Nakon Marijine izvedbe 'Molitve', voditeljica je komentirala kako je to bio 'poseban nastup'. Izvođači su zajedničkim snagama otpjevali pobjedničku pjesmu iz 1997. 'Love Shine a Light', a javili su se i mnogi drugi pobjednici dosadašnjih Eurovizija, kao što su Helena Paparizou (38) i Alexander Rybak (34). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac