Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Sestra Nicka Cartera je umrla jer se predozirala lijekovima

Beživotnu Leslie u krevetu pronašli otac Robert i pomajka Ginger. Otac ju je bezuspješno pokušao oživjeti, odvezena je u bolnicu i ubrzo proglašena mrtvom

Screenshot
Foto: Screenshot
3 komentara

Dan nakon objave vijesti da je Leslie Carter, 25-godišnja sestra Nicka Cartera iz grupe Backstreet Boys, preminula, policijsko izvješće otkrilo je detalje oko smrti pjevačice u usponu. U njemu piše da je Leslie umrla je od predoziranja lijekovima čemu je prethodila dugogodišnja borba s depresijom i drugim psihičkim bolestima zbog čega je stalno bila na lijekovima. Leslie su beživotnu u njenom krevetu pronašli otac Robert i pomajka Ginger koja je nazvala 911 i rekla operateru da Leslie ne diše. Otac ju je pokušao oživjeti, ali bezuspješno. Majka desetomjesečme djevojčice Alysse odvezena je u bolnicu gdje je ubrzo proglašena mrtvom.

Pored njenog krevetu u njenom domu u New Yorku pronađeni su lijekovi koji se uzimaju kod shizofrenije, bipolarnog poremećaja i tjeskobe. Kako je njena pomajka ispričala policiji, Leslie se ujutro toga dana osjećala vrlo loše te je zaspala pod tušem, a Ginger ju je odvela do kreveta. Kasnije popodne otac i pomajka našli su je bez svijesti.

Članovi obitelji izjavili su da je Leslie bila zadovoljna mirnim životom daleko od svjetla pozornice iako je nekoć sanjala o pjevačkoj karijeri. Njen prvi album koji je trebao izaći 1999. godine nikada nije izdan.

Naši partneri pišu
Message