Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
134 komentara

Seve je za državnu: Milan želi da im sin ide u privatnu školu

Severinin bivši gostovao je u emisiji 'Priča o nama' srpske lokalne  TV postaje. Istaknuo je kako on i majka njegovog sina imaju lošu komunikaciju jer ona, kaže, ne želi surađivati

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
134 komentara

Naš sin treba ići u privatnu školu s ograničenim brojem učenika, rekao je Milan Popović (51) i dodao kako bi Aleksandar (5) u državnoj školi, u koju ga Severina (45) planira upisati, bio izložen riziku izrugivanja vršnjaka.

- Problem koji ja vidim je ne samo zbog toga tko su Aleksandru mama i tata, već i zbog nekih nepromišljenih postupaka iz prošlosti. Ja kao odgovorni otac htio bih ga maksimalno zaštititi - rekao je Milan. 

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Severinin bivši gostovao je u emisiji 'Priča o nama' srpske lokalne  TV postaje. Istaknuo je kako on i majka njegovog sina imaju lošu komunikaciju jer ona, kaže, ne želi surađivati. Zbog toga se, smatra Milan, oko osnovnih stvari dogovaraju na sudu. 

Popović je u više navrata tražio od suda da zabrani Severini objavljivanje slika sa sinom. Seve ignorira zahtjeve bivšeg i hvali se obiteljskim portretom.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Pjevačica i Milan nedavno su se susreli nakon mjesec dana na Općinskom sudu na kojem je rasprava trajala više od četiri sata. Pjevačica i srpski milijarder sjedili su jedan preko puta drugog u hodniku pred sudnicom te se nisu ni pogledali, a tijekom ročišta u sudnici su se, kako tvrde svjedoci, mogli čuti žestoki i povišeni tonovi. 

Foto: Matija Habljak/PIXSELL 08.01.2018., Zagreb - Severina Kojic u pratnji odvjetnika dolazi na rociste na Opcinski sud gdje vodi spor s Milanom Popvicem oko skrbnistva nad zajednickim djetetom. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

 

Naši partneri pišu
Message