Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

Seve kaže da za opstanak treba biti dobra mačkica

Severina Vučković kaže da sve njene ljubavi od početka znaju tko je ona i javno se ispričava ako je neki od njih patio jer je ona ipak javna osoba

Jurica Galoić
Foto: Jurica Galoić
38 komentara

I dok njezin novi album nikako da ugleda svjetlo dana, popularnost Severine Vučković (35) ne jenjava. Odnedavno je ponovno sama. Ljubavi s mlađim ekonomistom Matom Čuljkom (28) došao je kraj. Seve i Mate i dalje se druže. Nedavno su bili zajedno na premijeri filma. Demantirali su kako to znači da su se pomirli. Sad su dobri prijatelji. Mnogi smatraju kako nije lako biti dečko poznate osobe kao što je Severina.
- Sve te ljubavi od početka su znale tko sam pa ako je netko patio zbog moje javnosti, ja mu se javno ispričavam. A i unaprijed se nekom budućem ispričavam javno. Ako se netko ne zna nositi s nečim u životu, neka se okani ćorava posla - rekla je Seve u intervjuu ženskom časopisu i dodala kako odmah bježi od određenog tipa muškarca.
- Onoga koji se ne pridržava deset Božjih zapovijedi plus jedaneste: 'Ja mogu kasniti, ti ne smiješ nikako’, onda ako nije veliki domoljub i dobar komunist - nastavila je raspoložena Seve. Iako joj nije uvijek lako, “ispliva” iz svega.
- Onog trena kad počneš razmišljati što je ključno da opstaneš, otišao si. Zapravo za opstanak je ključno da trebaš biti dobra mačkica - zaključuje pjevačica.

Naši partneri pišu
Message