Obavijesti

Show

Komentari 144

Seve: Nemeš još sluša mamu i tatu, to su te njegove godine

Seve: Nemeš još sluša mamu i tatu, to su te njegove godine
5

Pjevačica je tijekom gostovanja kod Dalibora Petka pričala o ljubavi bivših stanara kuće Velikog Brata, te o glasinama o njenoj navodnoj svađi s Jelenom Karleušom

VIDEO

U Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, gostovala je Severina koja se osvrnula na događanja u kući Velikog brata.

- Nisam pratila od početka, ali sam listajući časopise u frizerskom salonu čula za tu priču o dvoje mladih koji su upali u kašetu od brokava. Bilo mi je to romantično jer ja vjerujem u ljubav. A onda ju je ostavio. Nije lako biti žensko - rekla je Severina te dodala da je ovaj postupak, postupak njegovih godina.

- Netko tko ima 22 godine i tko sluša mamu, tatu i što mu kažu prijatelji, a ne sluša svoje srce, to baš priliči tim godinama - objasnila je Severina.

Demantirala je i navodnu svađu i netrpeljivost s pjevačicom Jelenom Karleušom. 

- To sam i ja saznala iz novina. Imam problem s tim jednim medijem u Srbiji koji konstantno piše neistine o meni. Zadnje sam čula da sam bila u Budimpešti. Nisam nikad, a voljela bih posjetiti taj lijepi grad. Ali dok se budem igrala pjevačice, bit će zločestih dečkiju koji će me vući za kikice - zaključila je pjevačica. 

Dobro raspoložena Severina promovirala je svoju novu pjesmu 'Brad Pitt', a prokomentirala je i priču da je pjesma plagijat lanjskog velikog hita 'Stereo love'. 

'Sve su pjesme u modernoj produkciji, tako ih i moj 'Brad Pitt' prati'

Pjesma koja ne sliči na nešto, vjerojatno ne valja. Sve je već izmišljeno u svijetu. Sad su sve pjesme u toj modernoj produkciji, tako da ih i moja prati,  ne melodijski, nego produkcijski, osvrnula se Severina na komentare da je njezin novi glazbeni uradak plagijat.

Novi album najavila je za listopad. Otkrila je da je napisala pjesmu radnog naslova 'Ostavljena', koja je na tragu njenih starih ljubavnih pjesama poput 'Pogled ispod obrva'.  Za desetak dana snimat će spot za aktualni singl 'Brad Pitt'. Voditelj Dalibor Petko podvrgao ju je testu kakav joj se Brad više sviđa. Ispao je smeđi, bez brade, u filmu 'Legenda o jeseni' i u vezi s Angelinom. Ipak u bitci Brad ili Milan, glumac je izgubio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane