Show

Komentari 45

Seve oplela po Bandiću: 'Više je policajaca na deložaciji kluba bilo, nego kad su njega hapsili'

Seve oplela po Bandiću: 'Više je policajaca na deložaciji kluba bilo, nego kad su njega hapsili'

Na objavu je dobila oko osam tisuća lajkova, a ispod videa deložacije, koje je objavila počeli su se nizati brojni komentari obožavatelja koji se slažu s pjevačicom i nagađaju što bi moglo 'niknuti' na mjestu Jabuke

Nakon što je u utorak deložiran kultni klub Jabuka u Zagrebu, počele su se nizati reakcije u javnosti. Tako se na svom Instagramu oglasila i Severina Kojić (48) koja je oplela po gradonačelniku Milanu Bandića (64) i to na kajkavskom narječju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Gospodin Bandić, gradonačelnik Zagreba, danas je od jutra delal i deložirao jedan od najstarijih klubova u Europi, glazbeni klub Jabuku. Zato ću kajkati... Policajaca je bil više neg kad su nam hapsili dragog nam gradonačelnika. Glejte, da se razmemo, ne kužim se u te jabuke, al se nadam u dobro njegovo srce i da bum naš gradonačelnik tu sagradil velike nebodere sa stanovima za sve ljude kojima su domovi nastradali u potresu u Zagrebu. Bumo pozitivni, ne? Ne bum on tu gradil valjda parkiralište. Kaj vi mislite? Kaj bu on tamo sad zgradil? - napisala je pjevačica. 

Na objavu je dobila oko osam tisuća lajkova, a ispod videa deložacije, koje je objavila počeli su se nizati brojni komentari obožavatelja koji se slažu s pjevačicom i nagađaju što bi moglo 'niknuti' na mjestu Jabuke.

Naime, Općinski Građanski sud u Zagrebu donio je 15. rujna 2020. rješenje o ovrsi Grada Zagreba kao ovršitelja nad Glazbeno scenskim klubom (GSK) Jabuka kao ovršenikom. Provedba rješenja određena je za 20. listopada u 10 sati. Pojednostavljeno, danas su deložirali i zatvorili najstariji zagrebački klub, pedesetdvogodišnju Jabuku na Jabukovcu 28, o čemu više možete pročitati ovdje

Nakon tri sata završila je deložacija kluba. Voditelj kluba Marin Viduka Stiv je vidno uznemiren gledao svoj klub iz prikrajka s cigaretom u ustima. Još jednom ponovivši da mora prespavati i razbistriti glavu te će tada znati što i kako dalje. A prema najavama gradonačelnika Milana Bandića, klub ide u natječaj te će se tražiti novi najmoprimac.

Najčitaniji članci