Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
119 komentara

Seve provocira, Zrinko Tutić joj je kao zli Lord Voldemort

Pjevačica je na humanitarnom koncertu 'Uljepšajmo njihov svijet' najavila autora pjesme 'Dalmatinka', Zrinka Tutića, kao 'Onog čije se ime ne smije izgovoriti'

Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
119 komentara

Jeste li gledali Harryja Pottera? Znate tko je Voldemort? Onaj čije se ime ne izgovara. E, pa ja ću ga izgovoriti - Zrinko Tutić, rekla je Severina (42). Pjevačica je tako na humanitarnom koncertu u organizaciji Rotary kluba Gradec i Adria Medije “Uljepšajmo njihov svijet” najavila autora pjesme “Dalmatinka”. Pjevala je za djecu iz Specijalne bolnice u Gornjoj Bistri. Skupljao se novac za uređenje soba u kojima djeca borave. Iako je pjevala kako bi pomogla bolesnoj djeci, Severina nije odoljela ponovno se obračunati s nekadašnjim suradnikom i autorom njezinih hitova. 

Davor Visnjic/PIXSELL

Na Porinu u Dubrovniku 2002. godine Severina je tekst pjesme “Mala je dala” promijenila u “...ista pisma samo druge riči, jedan tukac drugom tukcu sliči, s takvima je mala oduvijek znala, nije to šala, nije to šala...”. Pjevala je i gledala u Zrinka Tutića koji je sjedio u prvom redu i crvenio se od bijesa.

- Naravno da sam bio uzrujan. To je novohrvatski primitivizam. Da smo htjeli takvu glazbu, angažirali bismo Cecu Veličković. Ona je barem originalna - rekao je tada Zrinko Tutić (59).

HRT

Nova Severinina provokacija nije ga zabrinula. Otkad su 1998. godine prekinuli suradnju, Tutić o njoj rijetko govori. Ne misli ni da su njihova dva trogodišnja ugovora (od 1992. do 1998. godine) bili robovlasnički, kako ih je Splićanka nazvala.

- Pjevač donese sebe i ništa više. Mi sve osmislimo, financiramo i napravimo projekt u koji vjerujemo. Platimo troškove, pa ono što ostane dijelimo pola-pola. Ne mislim da je to robovlasnički ugovor - objasnio je Tutić.

‘On je jedan jako zločesti lik’

Gledao sam Harryja Pottera i znam tko je Voldermort. Jako zločesti lik, nasmijao se Zrinko Tutić kad je čuo s kime ga je Severina usporedila.

Naši partneri pišu
Message