Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
250 komentara

Seve susprezala suze dok je pjevala pjesmu 'Rođeno moje'

Ovo pjevam ne samo za svog sina, već za svu dicu i za sve majke, rekla je Severina koja je usred pjesme zaplakala. Publika je s pjevačicom pjevala pjesme u glas, ali i molila...

Foto: Borna Filic/PIXSELL
250 komentara

Severina Kojić (47) gotovo tri sata je pjevala u zagrebačkoj Areni u sklopu turneje The Magic Tour. Nakon što je publika pjevala i plesala na njezine vesele pjesme, a pred kraj koncerta pjevala je 'Rođeno moje'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo pjevam ne samo za svog sina, već za svu dicu i za sve majke - rekla je Severina, koja je usred pjesme zaplakala. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Publika je s pjevačicom pjevala pjesme u glas, ali i molila. Na početku koncerta Severina je izmolila 'Oče naš' i 'Zdravo Marijo'.

VIDEO: KONCERT U ARENI Severina s publikom molila u glas 'Oče naš' i 'Zdravo Marijo'

- Inače ovo ne radim na koncertima, ali večeras mi to baš treba - rekla je Severina. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Emotivni dio koncerta u Zagrebu bio je i onaj u kojem je Severina izašla na pozornicu u crvenoj dugačkoj haljini s velikim šlepom i zapjevala 'Imaš pravo', 'Kao', 'Grad bez ljudi'... U 'Virujen u te' posebno je naglasila i više puta ponovila stih 'Samo s tobom želim dite'.

Uz nju se tijekom večeri izmjenjivalo čak 16 plesača s 20 koreografija, svira 15 glazbenika, kao i članovi simfonijskog orkestra. Nakon Zagreba, Severinu očekuje koncert u Ljubljani, 21. prosinca.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

U publici su bila i poznata lica - Korana GvozdićIvan Šarić, Iva Radić, Marko Grubnić, Aleksandra Dojčinović, Ivana Knoll, Luka Nižetić... 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message