Obavijesti

Show

Komentari 72

Severina: Milanu prijete da će oteti našeg sina Aleksandra (4)

Severina: Milanu prijete da će oteti našeg sina Aleksandra (4)
1

TAJNI ISKAZ Detalji saslušanja pjevačice i njena supruga Igora Kojića u Beogradu otkrili su da je milijarder u strahu za sina zbog svog načina života

VIDEO

Milan Popović me i u Hrvatskoj tužio zbog spornih fotografija. On je inspektorima rekao da dobiva prijetnje i da se boji da bi našeg sina netko mogao oteti. Vjerujem da je sve to zbog njegova načina života, rekla je Severina Kojić (44) beogradskoj policiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:13

Ondje je prošli petak dala iskaz nakon kaznene prijave Milana Popovića (51) zbog objavljenih fotografija njihova sina Aleksandra (4) pokraj bazena, piše srpski Telegraf.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Severina je na policiji rekla da Popović izjavama najviše šteti njihovu sinu, a da mu je glavni cilj naštetiti njoj.

- Fotografirala sam sina Aleksandra i supruga Igora, koji je stavio dvije slike na društvenu mrežu. Kao majka sam smatrala da te fotografije neće napraviti nikakvu štetu jer nisu korištene u promotivne svrhe. Ni fotografije, a ni objavljeni tekst nisu kopromitirajući - objasnila je Severina. Dodala je da su Milanove i Aleksandrove slike nerijetko objavljivane u medijima.

- Njega su paparazzi u Hrvatskoj slikali s djetetom. Trebalo mu je to jer sina nije vidio mjesecima - rekla je Severina. Svoj iskaz je dao i njezin suprug Igor Kojić (29), koji je potvrdio da je fotografirao dječaka, kao i da fotografije čuva za uspomenu. Kako je rekao, dječak se nije bunio, nego je bio oduševljen.

- Dječak je imao kupaće gaće jer smo tad bili u moru ili na bazenu. Severina mi to nikad nije zabranila. O svemu se dogovaramo, pa čak i oko obiteljskih fotografija koje objavljujem na društvenoj mreži - kaže Kojić. Dodao je da je objavio samo tri ili četiri fotke.

- Tim postupkom nisam htio nikoga povrijediti, a mislim da to nisam uradio ni tekstom ispod slika - zaključio je Kojić.

Popović je prije nekoliko dana istaknuo da mu je jedini cilj “spriječiti medijsko eksponiranje i estradizaciju sina”, na što mu je odgovorio menadžer pjevačice Tomislav Petrović.

- Ako se Popović želi boriti protiv, kako je navedeno, ‘medijske eksploatacije svog sina’, neka se počne ponašati kao odgovoran otac. Neka prestane javnost zabavljati izjavama i intervjuima jer time neupitno sam uvlači sina u ‘medijsko eksploatiranje’. Očito ne može podnijeti činjenicu da Igor voli Severinu i Aleksandra te zajedno s njom brine o njemu. Samo Severina može odlučiti s kojim muškarcem će živjeti. To je njezin osobni odabir koji treba poštovati i onoga trenutka kad to Popović shvati, bit će mu lakše - zaključio je Petrović. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama