Show

Komentari 17

Severina nakon odlaska Trumpa iz Bijele kuće: 'Šteta Melanije'

Severina nakon odlaska Trumpa iz Bijele kuće: 'Šteta Melanije'

Gospođa Trump svoj oproštajni govor objavila je na Twitteru. Obratila se videom, a nakon što je sa svojim suprugom Donaldom napustila Bijelu kuću, oglasila se i splitska pjevačica

Nakon što su bivši amaerički predsjednik Donald Trump (74) i njegova supruga Melania Trump (50) napustili Bijelu kuću, oglasila se i pjevačica Severina Kojić (48). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Šteta Melanije - napisala je Seve kratko uz posljednju fotografiju koju je objavila na Instagramu. Na toj fotografiji pozirala je u kostimu s uzorkom američke zastave. 

Pjevačica je prethodno iz arhive izvukla još jednu fotografiju na kojoj je pozirala u istom kupaćem kostimu. U opis je stavila samo emotikon Kipa slobode, simbola SAD-a te hashtagove 'Volim što se volimo' te 'Ljubav se ljubavlju vraća'.

Melania je inače na Twitteru objavila svoj oproštajni govor te pohvalila pripadnije vojske i policije te se zahvalila zdravstvenim radnicima na njihovom radu u borbi protiv korona virusa. 

- Zahvalna sam što sam imala priliku predstavljati naciju s tako dragim i velikodušnim ljudima - rekla je gospođa Trump.

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci