Obavijesti

Show

Komentari 0

Severina se oprostila od Bage uz zajedničke fotografije i dirljivu poruku: 'Voljeni Mislav'

Severina se oprostila od Bage uz zajedničke fotografije i dirljivu poruku: 'Voljeni Mislav'
3

Mislav je preminuo je u 49. godini života. Informaciju o tragičnoj smrti nagrađivanog novinara, urednika, reportera i voditelja objavila je Nova TV, gdje je radio posljednjih 13 godina. Od njega su se oprostili i političari

Severina (50) oprostila se na društvenim mrežama od prerano preminulog novinara Mislava Bage. Objavila je niz fotografija, a uz njih i dirljivu poruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Voljeni Mislav Bago - napisala je pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Mislav Bago preminuo je u 49. godini života. Informaciju o tragičnoj smrti nagrađivanog novinara, urednika, reportera i voditelja objavila je Nova TV, gdje je Bago radio posljednjih 13 godina. Od njega su se oprostili i brojni političari.

- Zbogom, susjed… Uporan, energičan, nikad nije dozvoljavao da pitanja ostanu neodgovorena. Nedostajat će jako. Sućut obitelji - napisala saborska zastupnica stranke Glas, Anka Mrak Taritaš (62).

- Postoje dani kada ne želim čuti nikakve vijesti, jer stvaraju jezu nakon koje ostaješ nijem, bez riječi. Neshvatljivo je. Odlazak Mislava Bage veliki je gubitak, još jedan šok. Izražavam sućut obitelji i suradnicima - napisala je Dalija Orešković (45), saborska zastupnica i bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

 - Jedan od onih trenutaka kad ostaneš bez riječi. Počivaj u miru, Mislave' - piše Jadranka Kosor (69).

Od Bage su se oprostili i brojni novinari poput Ilije Jandrića, Ivane MandićIvana Ivanda Rožić...  

Zagreb: Mislav Bago, TV voditelj i novinar

POGLEDAJTE VIDEO: