Show

Komentari 14

Severina se vratila s Maldiva pa otkrila preplanule noge i trbuh, a usput je dobila bračnu ponudu

Severina se vratila s Maldiva pa otkrila preplanule noge i trbuh, a usput je dobila bračnu ponudu

Pjevačica je danima provocirala atraktivnim fotografijama s Maldiva. Po povratku u Zagreb odmah je otišla u sportsku dvoranu i pozirala u maniri prave zavodnice

Jet lag, leg day, napisala je odnedavno ponovno slobodna Severina Vučković (49) na svojoj društvenoj mreži objavivši fotografiju u topiću i kratkim hlačicama u sportskoj dvorani na kojoj vježba.  Pjevačica se, čini se, vratila u Zagreb s Maldiva, na kojima je, izgleda, bila s nepoznatom pratnjom iako se špekulira da je riječ o njenom producentu, Beograđaninu Filipu Miletiću (41) od kojeg je u posljednje vrijeme nerazdvojna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vodila ga je i na premijeru knjige svog prijatelja Dimitrija Popovića u KBC Dubrava, a bio je s njom u stanu i kad je policija obavljala očevid u lipnju kad su je opljačkali. Šuška se da je upravo on njena nova ljubav, odnosno Beograd bruji o tome. Njeni prijatelji naime kažu da je Seve opet zaljubljena i to jako.

Maldivi su njena omiljena zimska lokacija na kojima je svojedobno bila i sa sad već bivšim suprugom Igorom Kojićem (35) dok su još bili sretno oženjeni. Naime Seve je ovaj put na Maldivima cijelo vrijeme imala 'fotografa' koji ju je snimao za njen Instagram u različitim outfitima, a u jednom trenutku objavila je i fotografiju dviju ležaljki na plaži s ručnicima.

Da je Seve na Maldivima shvatili su i njeni kolege pa je Jacques Houdek prije nekoliko dana na svojoj društvenoj mreži objavio fotografiju s crnom pozadinom na kojoj je pisalo 'ovo sam ja na Maldivima, samo što je noć' i tagirao Severinu. Seve je prihvatila šalu na svoj račun. Istu fotografiju objavila je i sama pjevačica na svom Instagramu, a poslala joj je njena dobra prijateljica.

Najnovijom fotografijom kojom je istaknula preplanuli trbuh i vitke noge u sportskoj dvorani zaludjela je svoje pratitelje pa je dobila čak i bračnu ponudu na koju, doduše, nije odgovorila. Sevi njeni pratitelji inače komentiraju kako je neodoljiva, a ona im ponekad i odgovori na komentare. Ovaj put ostala je samozatajna. 

Najčitaniji članci