Obavijesti

Show

Komentari 26

Severinin svekar ozlijedio se na probi: Morao je na šivanje noge

Severinin svekar ozlijedio se na probi: Morao je na šivanje noge
7

Folk pjevač je i prethodne sezone show programa 'Tvoje lice zvuči poznato' bio posvećen poslu, a sada mu se dogodila nesreća. Ozlijedio se i trebao je na šivanje lijeve noge

Severinin svekar, folk pjevač Dragan Kojić Keba (58), ozlijedio se na generalnoj probi show programa 'Tvoje lice zvuči poznato', prenose srpski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Trebao je na šivanje lijeve noge te je ispod koljena dobio tri šava. 

- Navikli smo se na to da je Keba i prethodne sezone bio jako posvećen svim zadacima, a tako je nastavio i u ovoj sezoni. Keba se ozlijedio pa je nakon ozljede završio i na šivanju - rekao je izvor blizak pjevaču. Keba je sam potvrdio priču, ali kaže kako mu je komplicirano o tome trenutno pričati.

Dragan Kojić Keba otac je nogometnog menadžera Igora Kojića (32), supruga pjevačice Severine (47). On Severinu, kaže, smatra članicom obitelji otkako se udala za njegovog sina. 

- Gledam ju kao svoju kćer Natašu. Zanimljivo je da o Severini nisam skoro ništa znao do prije tri godine. Čuo sam samo za njezino ime i pjesmu 'Ja samo pjevam'. Sad ju uvijek izvodim, iako sam naučio i sve ostale, a i ona zna svaku moju - kaže Keba koji priželjkuje unuče.

Kada su u javnost procurile fotografije na kojima je navodno gola Severina, Dragan nije rekao puno povodom toga. 

- Sve je normalno, uvijek je bilo i bit će. Nemam nikakav komentar, zašto bih ga uopće imao - izjavio je tada, a kada su ga novinari upitali je li vidio fotografije, samo se slatko nasmijao. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...