Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
70 komentara

Sevka kao Matovilka: Ugradila je ekstenzije, ima bujniju kosu

Seve je poželjela duge bujne lokne, pa je sad s pravom Vlatka Pokos opet može prozivati da joj je ukrala frizuru. Vlatka je smatrala da su lokne njen zaštitni znak

Foto: Instagram
70 komentara

Stiglo je ljeto i paklene vrućine, a s njim i Sevina nova frizura. Splitskoj pjevačici 'preko noći' narasla je kosa, pa sad poput Matovilke, iz bajke braće Grimm, zamahuje njome na nastupima. Tako je bilo i prije dva dana u slovenskom Dupleku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Severina Kojić (47) ugradila je ekstenzije čija je cijena pramena oko 50 kuna. Seve je poželjela duge bujne lokne, pa je sad s pravom Vlatka Pokos opet može prozivati da joj je ukrala frizuru. Vlatka je smatrala da su lokne njen zaštitni znak, a da ju je Seve kopirala, o čemu se Pokos požalila frizerkama.

Foto: Instagram

Iako Seve stalno mijenja frizuru, Vlatka je bila uvjerena da joj je ukrala look. Splitska pjevačica je prije nekoliko godina postala plavuša poput Debbie Harry, pjevačice iz Blondie.

Foto: Instagram

Opet je bila riječ o vlasulji, koju je Seve platila oko 1000 kuna. Najpoznatija Sevina faza bila je kad je imala kosu do ramena s uvojcima u stilu Marylin Monroe, no tad nije bila riječ o perici nego je izblajhala kosu. Zbog toga je požalila jer blajh uništava vlasi.

Foto: Instagram

Sevina druga draga faza bila je kad se furala na Angelinu Jolie, imala je dugu tamnu kosu, a nosila je plave leće. Osim što joj je godinama htjela sličiti frizurom, Seve je sad konačno postigla Angelinin look u cijelosti. Obje su na rubu ispijenosti. Seve je nekad trenirala u teretani dva puta na dan, a sad navodno živi na vitaminskim sokovima.

Foto: Instagram

Naši partneri pišu
Message