Obavijesti

Show

Komentari 52

Sezona svadbi: Sportaši ovih dana samo idu po vjenčanjima

Sezona svadbi: Sportaši ovih dana samo idu po vjenčanjima
1

S prvim visokim temperaturama zahuktala se i sezona svadbi. Sudbonosno da izgovorili su i mnogi poznati sportaši koji su vjenčanja 'ugurali' u termin nakon završenih sezona

VIDEO

Kratko vrijeme koje nogometaši naših i svjetskih klubova imaju za odmor, pogotovo oni kojima uskoro počinju pripreme zbog utakmica u kvalifikacijama za europska natjecanja, idealno je za vjenčanja.

U lipnju su sudbonosno 'da' izrekla čak četiri nogometaša Rijeke.

Mario Gavranović (27) u Švicarskoj je oženio djevojku Anitu nakon četiri godine veze. Par se službeno vjenčao krajem prosinca prošle godine kod matičara, no u lipnju su imali crkveno vjenčanje pred mnogobrojnim uzvanicima. 

 

🙏TI AMO😍

A post shared by Mario Gavranovic (@gavra7) on

Crnogorac Marko Vešović i Tamara Bulatović su osmogodišnju vezu okrunili svadbom u hotelu Avala u Budvi.

Tamara se na dan vjenčanja pohvalila i porukom koju joj je Marko ostavio na potplati cipela.

- Ti si moja žena od prvog dana, ali jedva čekam da to danas postaneš - napisao joj je nogometaš. Mladencima je kum bio Markov suigrač Stefan Ristovski. 

 

You and me 💕🌎💏🔜 #weddingday

A post shared by Tamara Vesovic (@troublemaker_tb) on

Josip Mišić vjenčao se s Anom Ćibarić u Županji. Na svadbi su bili i njegovi suigrači, među kojima je bio i Dario Čanađija koji se vjenčao samo tjedan dana kasnije s rukometašicom Andreom Čović u njenom rodnom Sinju. Kum im je bio Mateas Delić koji je s Čanađijom igrao u Slaven Belupu. 

Veselo i u Hajduku

Golman Dante Stipica početkom lipnja uplovio je u bračne vode sa svojom zaručnicom Anjom u crkvici na Marjanu. Među uzvanicima bili su neki bivši i sadašnji Hajdukovci; Fabijan Tomić, Zvonimir Milić, Tonči Mujan i mnogi drugi. 

Marko Bencun oženio je dugogodišnju djevojku Marinu Martinović. Na svadbi je bilo više od 700 uzvanika koji su se do ranih jutarnjih sati zabavljali u salonu nadomak Međugorja. I na Markovom vjenčanju bili su njegovi bivši i sadašnji suigrači Mijo Caktaš, Zoran Nižić, Sven Tino Sušić, Ante Roguljić, Boris Rapaić...

'Modro' vjenčanje

Dinamov kapetan Domagoj Antolić vjenčao se 9. lipnja u zagrebačkom Stenjevcu s dugogodišnjom djevojkom, ekonomisticom Matejom Mitrović. Igrač kluba iz Maksimira za kuma je odabrao najboljeg prijatelja Mateja Bagarića, bivšeg Dinamovca. 

Među gostima bili su i brojni Antolićevi kolege poput Leonarda Mesarića, Marija Šituma, Andreja Kramarića, Petra Stojanovića, Domagoja Pavičića, Ivana Fiolića, Tomislava Mikulića i Ante Rukavine.

I 'Kauboji' pred oltarom

Izbornik rukometne reprezentacije Lino Červar najavio je pripreme za Europsko prvenstvo 2018., no najprije je, kaže, pustio trojicu igrača 'da se žene u miru'. U lipnju će svadbu imati Stipe Mandalinić koji je svoju vezu s Mateom Zelić ozakonio u svibnju.

 

Službeno gospođa Mandalinić 😀😀❤️

A post shared by Stipe Mandalinic (@mandalinic27) on

Sa svojim 'ljepšim polovicama' vjenčat će se i Luka Stepančić i Sandro Obranović

Vikend nogometnih vjenčanja

Ovog vikenda također je bilo veselo. Hrvatski nogometni reprezentativac s ukrajinskom adresom Domagoj Vida u petak se oženio za sa bivšu manekenku i miss Hrvatske Ivanom Gugić.

Novopečeni bračni par zavjete je izmijenio u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada.

Nakon što su izmijenili zavjete, uz vesele taktove Slavonia benda, mladenci su sa uzvanicima, među kojima i kolega Ognjen Vukojević sa suprugom Andrejom Čupar, uputili na na proslavu u umaški hotel Kempinski.

Samo dan kasnije, na red su došli i uzdanica kraljevskog nogometnog kluba Real Madrid Mateo Kovačić (23) i Izabel Andrijanić (23). 

Mateo je zaručnicu, s kojom je u vezi sedam godina, odveo pred oltar crkve sv. Antuna u Sesvetskim selima u kojoj su se i zaljubili. 

Nakon vjenčanja, novopečeni bračni par se zaputio u zagrebački hotel The Westin gdje  će proslaviti svoj dan u društvu obitelji i prijatelja.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'