Obavijesti

Show

Komentari 8

Sharon Stone (63) demantirala tvrdnje da izlazi s 38 godina mlađim reperom: 'Smiješni ste'

Sharon Stone (63) demantirala tvrdnje da izlazi s 38 godina mlađim reperom: 'Smiješni ste'
6

Prošlog mjeseca krenule su kružiti glasine kako je Sharon Stone ponovno u vezi i to s puno, puno mlađim reperom. Za to su krive fotografije para zajedno u klubu, ali je Sharonin odgovor opovrgnuo je to u potpunosti

Nakon što su njihove zajedničke fotografije uzburkale javnost i potakle glasine kako su u vezi, glumica Sharon Stone (63) potvrdila je da ne izlazi s 38 godina mlađim reperom RMR-om (25), čije se pravo ime još ne zna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Osim razlike u godinama, još je šokantnije što se RMR i Stone toliko razlikuju. RMR u javnosti nosi fantomku, a zlatni zubi su mu praktički zaštitni znak, dok Stone objavljuje fotografije sa svojim francuskim buldozima i promovira svoje memoare.

Ranije ove godine fotografirani su i viđeni skupa nekoliko puta. Na jednoj fotografiji reper je zagrlio Sharon oko ramena. U isto vrijeme je povjerljivi izvor za PageSix rekao kako je su RMR i Stone plesali, družili se i pili zajedno.

- Veoma ju poštuje i misli da je je*eno kul - izjavio je isti izvor o reperu.

To ne bi bio prvi Hollywoodski par s ovako drastičnom razlikom u godinama. Podsjetimo, pjevačica Madonna (62) u vezi je s 35 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Williamsom (27).

Redatelj 'Sirovih strasti' tvrdi: 'Sharon je znala što je čeka, mi je nismo na prevaru nagovorili'
Redatelj 'Sirovih strasti' tvrdi: 'Sharon je znala što je čeka, mi je nismo na prevaru nagovorili'

Međutim, čini se kako je riječ samo o prijateljstvu. Međusobno si lajkaju i komentiraju objave na društvenim mrežama i navodno 'puno dobivaju i uče' jedno od drugoga.

Zadnja potvrda je video koji je objavio TMZ. Prošli petak su Sharon i njenog sina Roana (21) presreli paparazzi. Gotovo odmah su pitali jesu li glasine točne, a Sharon i Roan prasnuli su u smijeh.

- Niste mogli pitati smješnije pitanje - rekao im je Roan, prije nego što su otišli.