Obavijesti

Show

Komentari 0

Shawn raznježio fanove: 'Zašto si ti najslađi dečko na svijetu?'

Shawn raznježio fanove: 'Zašto si ti najslađi dečko na svijetu?'
6

Glazbenik Shawn Mendes na koncertu u Denveru mladoj je obožavateljici uputio poljubac koji će sigurno pamtiti zauvijek...

VIDEO

Mlada pjevačka zvijezda Shawn Mendes (20) rastopio je srca fanova na svom nedavnom koncertu u Denveru. Na Instagramu je objavio usporenu snimku na kojoj ga je obožavatelj usnimio kako grli djevojčicu, a onda je poljubi u obraz.

- Dobio sam poljubac od malog anđela neku večer u Denveru, napisao je Shawn u opis objave. 

Obožavatelji su bili oduševljeni i nisu se ustručavali komentirati ovaj čin. Čak ni zvijezde nisu ostale imune na objavu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zašto si ti najslađi dečko na svijetu?, napisala je Halsey.

Mendes je nedavno s pjevačicom Camilom Cabello (22)  objavio pjesmu "Senorita" koja je danima držala mjesto na listi najgledanijih videozapisa na YouTubeu.

Shawn Mendes performs at the Global Citizen Festival concert in Central Park in New York

Također, mladi je pjevač nedavno  pred svojim obožavateljima otvoreno progovorio o tome kako je patio od anksioznosti, a s vlastitom slavom nije se uvijek najbolje nosio. Uzimao je tablete kako bi smirivao svoja anksiozna stanja, a obratio se za pomoć i psihoterapeutu.

- Ponekad potpuno iskočiš iz tračnica i stvari postanu prenaporne. Tu su medicina i druge stvari koje ti mogu pomoći, ja recimo meditiram, ali uzimao sam i lijekove koji usporavaju rad srca, kako bi bio manje pod stresom i slobodnije disao. Osjećam da vam to moram reći jer sam te lijekove uzimao posljednjih godinu dana kako bi se smirivao uoči nastupa. Danas je prvi dan da sam se na pozornicu popeo bez tih tableta - rekao je Shawn svojim obožavateljima na nedavnom koncertu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac