Show

Komentari 73

Sheen prijetio kćerki: Svinjska kur.., ubit ću tebe i tvoju mamu

Sheen prijetio kćerki: Svinjska kur.., ubit ću tebe i tvoju mamu

Denise tvrdi da je njezin bivši suprug izdao vlastitu djecu tako što je odustao od zaklade koju je osnovao u njihovo ime i koja im je garantirala da će imati dom

Glumica je sudu dostavila dokumente iz kojih se vidi da je Charlie Sheen (50) obećao Denise Richards (44) da, ukoliko se ona useli u kuću koju je on kupio za nju i djecu u njegovom susjedstvu Mulholland Estatesu, ih neće izbaciti iz tog doma.

Ona je rekla da se nije htjela s djecom doseliti u tu kuću zbog problematičnog odnosa s njim, ali joj je rekao za HIV te da se boji kako još nema puno života i da želi popraviti svoj odnos s djecom pa se sažalila nad njim.

Nadalje, Denise tvrdi da je Charlie u proteklih nekoliko godina postao jako agresivan i neprijateljski raspoložen prema njoj i djeci te da je malenima baš prije Božića 2013. godine rekao kako će sve njihove poklone zajedno sa zračnim hokejom dati beskućnicima. Tada je, navodno, počeo prijetiti i da će ih izbaciti iz kuće.

Nakon toga Richards je načula razgovor koji je Sheen vodio s kćerkom Lolom u kojem je malenu nazvao 'jeb.... svinjskom kur...' te se izderao da će 'ubiti nju i njezinu majku'.

Kada je Charlie na kraju i izbacio Denise i djecu van iz kuće koju im je kupio, ona tvrdi da je prekršio njihov dogovor. Tada se ona s djecom uselila u unajmljeni dom koji plaća 105 tisuća kuna mjesečno.

Denise sada traži od suda da natjera Charlieja da joj isplati 8,4 milijuna kuna za kupnju nove kuće, što je novac koji je obećao isplatiti prema dogovoru koji su imali za dječju zakladu.

Sheenovi odvjetnici kažu da on već plaća alimentaciju, školu za djecu i sve ostale troškove koje imaju te da to njoj još nije dosta.

- On će se boriti protiv njenog zahtjeva i vjerujemo da će pobijediti - rekli su.

Najčitaniji članci