Show

Komentari 12

Sheen žene mijenja mrkvom: Hrani se zdravo i vježba jogu

Sheen žene mijenja mrkvom: Hrani se zdravo i vježba jogu

LJUBAV JE U VRTU Popularni glumac okrenuo je novi stranicu u životu. Tvrdi kako rano odlazi na spavanje, vježba jogu, kloni se žena i jede samo povrće

Raskalašeni glumac Charlie Sheen (51) nakon što je svijetu prije dvije godine priznao da se zarazio HIV virusom, sad mijenja životne navike iz temelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Charlie bi mogao početi pjevati 'ništa meso, ništa riba, zelenilo samo šiba' budući da je povjerio prijateljima kako se u potpunosti posvetio veganskom načinu života, a na toj zdravoj prehrani ustraje već puna dva tjedna.

Charlie se promijenio zaslužujući svojoj novoj djevojci Juliji Stambler.

- Prihvaćam dar življenja. Mogao bih se sakriti i bježati od priznanja da sam HIV pozitivan i ne biti otvoren i iskren oko toga, ali izabrao sam teži put - rekao je glumac nakon što je hrabro istupio sa priznanjem.

U lipnju je otkriveno kako je u njegov život ušetala 26-godišnja Julija, bivša dadilja njegovih blizanaca Boba i Maxa (8) koje ima s bivšom suprugom Brook Mueller. Julia zarađuje kao bikini model i bavi se glumom zbog čega se svestrani glumac zaljubio u novu partnericu.

Sheenov dnevni ritam sada može parirati sa sportašima budući već danima ne pije ni alkohol. Charlie se rano budi, vježba jogu i pliva, a hrani se isključivo zdravim namirnicama. Ovisan je o riži, vrtnim hamburgerima, a ne pije ni pravu kavu, nego samo onu prelivenu kokosovom vodom. Charlie je čak i na vitaminskim kapima za dodatno jačanje organizima.

- Jedva sam se probudio jedan dan i rekao: 'Ja zaslužujem bolje' - kaže Charlie.

Najčitaniji članci