Show

Komentari 99

Šibenski studio: Albini ide 10 bodova; Barbara: Ne, na papiru piše da ih dobiva Nina Kraljić

Šibenski studio: Albini ide 10 bodova; Barbara: Ne, na papiru piše da ih dobiva Nina Kraljić

Je li moguće da se potkrala greška?, upitala je Barbara spomenuti studio, na što su oni odgovorili potvrdno. Naposljetku, deset bodova pripalo je Nini, a 12 bodova Albini

Osim glasovanjem putem telefonskih poziva i SMS-ova, u odabiru pobjednika Dore 2021. sudjelovao je u žiri. Javljali se iz HRT-ovih regionalnih TV centara diljem Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ninom Kraljić

Studio iz Knina i Šibenika malo se pogubio prilikom dodjeljivanja bodova pa su rekli kako njihovih deset bodova ide Albini Grčić (22), koja pjeva pjesmu 'Tick-Tock'. No, voditeljica Barbara Kolar (50) ih je ispravila. Naime, objasnila je šibenskom studiju kako one na papiru imaju podatak da deset bodova ide ipak Nini Kraljić (28). 

- Je li moguće da se potkrala greška? - upitala je Barbara spomenuti studio, na što su oni odgovorili potvrdno. Naposljetku, deset bodova pripalo je Nini, a 12 bodova Albini. 

Inače, pravilo je da svaki član rangira pjesme od prvog do 14. mjesta (s tim da na prvo mjesto stavlja, prema svom mišljenju, najbolju pjesmu, a na 14. najlošiju) te svoje rezultate, nakon održane generalne probe (12. veljače) koju je odgledao u cijelosti, ovjerava vlastoručnim potpisom.  

Ove godine na Dori pobijedila je Albina Grčić te će nas ona predstavljati na Eurosongu u Rotterdamu. Albina je u pratnji imala i plesače, koji s njom putuju u Nizozemsku. Među njima je i JoomBoosovac Luciano Plazibat.