Obavijesti

Show

Komentari 5

Sigourney Weaver je potvrdila: 'Avatar 2' kreće sa snimanjem

Sigourney Weaver je potvrdila: 'Avatar 2' kreće sa snimanjem
2

Premda je poznata glumica prije samo četiri mjeseca izjavila kako misli da je prognoza oko drugog nastavka 'Avatara' preoptimistična, izgleda da je bila u krivu

VIDEO

Redatelj James Cameron obećao nam je još prije nekog vremena čak četiri nastavka svojeg gigahita, 'Avatara', no projekt je stalno upadao u razne probleme. Čak se i glavna glumica iz prvog dijela prije samo četiri mjeseca oglasila o tom projektu, s podosta sumnjičavim tonom.

- Nismo još počeli sa snimanjem, pa ne znam koliko je realističan odabran datum. Svakako će biti uzbudljiv film - izjavila je Sigourney Weaver.

No sada, nakon što je prošlo par mjeseci, Weaver je 'promijenila ploču'.

- Počinjemo s treningom i počinjemo s...bolje bi bilo da ništa ne dodam. U stvari počinjemo sa snimanjem tijekom jeseni - rekla je glumica.

Kako je Cameron već prije rekao, sva će četiri filma, koliko ih je u planu, biti snimana istovremeno, no bit će dovršavani jedan za drugim.

- Kažem vam, scenariji su nevjerojatni, nisam nimalo zabrinuta oko toga da bi mogli razočarati fanove. Brinem li se kako ćemo ih oživjeti? Da, jer su toliko ambiciozni. Ali isplati se - izjavila je Weaver.

A kako je redatelju Cameronu trebalo četiri i pol godine da snimi 'Avatar 1', ne začuđuje nas što će mu i za ove filmove puno vremena trebati. Uz to, redatelj se vraća i franšizi o Terminatoru, nakon prosječnog uspjeha 'Terminator: Genisysa', a objavio je i kako namjerava buduće filmove iz svijeta Avatara snimiti na takav način da bi film bio 3D, ali bi ga se gledalo bez korištenja 3D naočala.

Koliko u njegovim planovima ima istine još će pokazati vrijeme, no kako je u pitanju redatelj koji je snimio neke od najuspješnijih filmova u povijesti, nećemo biti sumnjičavi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode