Show

Komentari 96

Silikoni u guzi ili gym? Ovako je nekoć izgledala cura dinamovca

Silikoni u guzi ili gym? Ovako je nekoć izgledala cura dinamovca

Zadovoljna sam svojim tijelom i nemam želju ništa mijenjati, rekla nam je 2016. cura nogometaša Kastratija. Dodala je kako nema ništa protiv estetskih operacija ako će se netko bolje osjećati

Anđela Šimac (25), finalistica 'Najseksi Hrvatice' iz 2016. i djevojka nogometaša Dinama Lirima Kastratija (22), podigla je prašinu atraktivnim izgledom. Nakon što je objavila fotografiju bujne pozadine u tangama na privatnom bazenu, zaredali su se komentari da je to rezultat estetske kirurgije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moje tijelo za ljeto je spremno - napisala je hvaleći svog osobnog trenera. Međutim, mnogi se nisu složili s tom tvrdnjom da je sve rezultat vježbanja i šuškaju o silikonima.

Anđela to nije potvrdila, ali ni demantirala. Na fotografiji mlade Sinjanke od prije najmanje pet godina vidi se razlika. 

Tada je rekla kako je zadovoljna izgledom.

- Nemam želju ništa mijenjati, zadovoljna sam svojim tijelom - rekla nam je. Dodala je kako nema ništa protiv estetskih operacija ako će se netko bolje osjećati. Tada se bavila fotomodelingom i bila je fokusirana, kako je rekla, na snimanja u inozemstvu.

Dalmatinka je navela kako slobodno vrijeme provodi s najbližima, a obožava putovanja i odlaske na jahanje.

Početkom godine saznalo se da ljubi kosovskog nogometaša Kastratija, a par je počeo objavljivati i javno zajedničke fotografije. 

Najčitaniji članci