Obavijesti

Show

Komentari 39

Silvia imala ljubomorni ispad te briznula u plač: 'Dosta mi je'

Silvia imala ljubomorni ispad te briznula u plač: 'Dosta mi je'
20

Gdje sam ja u cijeloj toj priči? Jesam li ja zaboravljena ili stojim tu kao ukras? Bit ću ja lijepa sama za sebe u kutu kauča jer, eto, zato sam i došla, dramila je Silvia

VIDEO

Odlazak Sare i Maje unijeli su nervozu u vilu, koja se samo pojačala kad je nenadano došao Mijo i rekao im kako je pripremio iznenađenje za jednu djevojku, koja će imati 'orijentalni spoj' u vili, a pozvao je Julie.

-  Stvarno je volim, ali daj, zovi me više negdje! - komentirala je Silvia. Spoj Julie i Mije prekinula je trbušna plesačica koja ih je učila plesati.

Djevojke su se spremale za koktel party, a najsmirenija je bila Mihaela zato što je ona već dobila ružu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Malo se umislila, gleda nas s visoka - rekla je Silvia, a potom je ostale djevojke zanimalo je li ljubomorna što još nije bila na spoju.

- Još uvijek ne gleda Julie kao konkurenciju, ali nakon njezina povratka mogla bi je početi gledati - rekla je Mihaela. Julie je čekalo još jedno iznenađenje.

- Zmija je došla, obožavam ih, presretna sam. Više sam se bojala plesanja nego zmije - komentirala je. Djevojke su i dalje pričale o Silvijinoj ljubomori, a Barbara je imala potrebu reći Mihaeli kako neće lako prepustiti Miju bez obzira na to što su prijateljice. U nastavku spoja Julie se potpuno opustila i pričali su o nekim 'ozbiljnijim' temama.

- Bilo mi je baš lijepo s tobom, puno sam se nasmijao, ugodno si me iznenadila i zaslužila si ružu - rekao joj je Mijo i dobio poljubac.

- Nije to očekivao, ali moram i ja njega iznenaditi - rekla je Julie.

Počela je ceremonija ruža, a Mijo je pojavio s Julie.

- Slatko je izgledala s ružom, ali meni bi bolje pristajala - rekla je Barbara, a Silvija je komentirala kako su sve djevojke bile lažno sretne zbog nje. Mijo je pohvalio Nušinu frizuru, a Mihaela je komentirala 'Kopirala je Silviju i mislim da ona pokušava uzeti najbolje od svakog, ali nekad joj baš i ne ide'. 

Mijo je pozvao Anitu na razgovor, a čim su otišli, djevojke su počele ispitivati Julie detalje sa spoja. Gospodin Savršeni želio je raščistiti s Anitom zašto je jučer pozvana na spoj i da je ne smatra nekom problematičnom osobom.

- Bilo mi je jako drago što je kao muškarac primijetio emocionalne promjene na jednoj ženi - rekla je Anita.

No neke djevojke muče drugi problemi - Silvia je uvjerena kako će baš ona ispasti večeras.

- Gdje sam ja u cijeloj toj priči? Jesam li ja zaboravljena ili stojim tu kao ukras? Bit ću ja lijepa sama za sebe u kutu kauča jer, eto, zato sam i došla - govorila je da bi poslije pozvala Julie da popričaju o njezinu spoju. Silviji se nije svidjelo ni kad su ušetali Anita i Mijo jer njihov odnos doživljava kao da su 'mamica' i 'sinčić', a kad je Mijo pozvao Nušu na spoj, bila je to kap koja je prelila čašu.

- Svaka je od njih po pet puta bila s njim, a ja sam jedina cura koja s njim nijednom nije pričala, a da nije bila ceremonija - uznemireno je komentirala.

I dok je trajala drama u vili, Nuša i Mijo uživali su u zajedničkim trenucima. Slovenka mu je priznala kako jako dugo nije bila na spoju i kasnije nije mogla vjerovati da mu je to priznala iako je Miji bilo drago zbog toga.

- Ipak sam javna osoba i zato mi se teško opustiti. Kad sam na pozornici i pjevam, koketiram sa svakim, djelujem kao jaka žena, ali privatno nisam takva - priznala je.

Djevojke su pokušale smiriti Silviju, ali je ona odlučila otići u sobu.

- Dosta mi je svih, prestanite… Dosta ruža, dosta poljubaca, dosta svega! - nabrajala je dok je Nuša nastavila otvoreno razgovarati s Mijom. Priznala mu je kako je ušla u show da si napravi reklamu, malo pjeva pred kamerama, ali i da sad ostaje zbog njega.

- To me ugodno iznenadilo i stvarno mi je lijepo s tobom - rekao joj je Mijo, a Nuša je dodala 'Na Miju ne gledam samo kao na Gospodina Savršenog, možda je to stvarno ljubav'. 

Dok se Silvia jadala Julie, Mihaela je komentirala kako je razumije zato što i ona ne bi voljela napustiti show a da nije pričala nasamo s Mijom.

- Silvia je sigurno htjela na taj način privući Mijinu pažnju, da je zove i pita što je i kako je, što je ružno i nepotrebno - rekla je Barbara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo